HAOS! MILJANA SE BUKVALNO GUŠILA OD BESA: Pretukla Bebicu iz kolica, doživela pomračenje uma kad je čula šta joj dečko misli
Foto: Printscreen

karambol

HAOS! MILJANA SE BUKVALNO GUŠILA OD BESA: Pretukla Bebicu iz kolica, doživela pomračenje uma kad je čula šta joj dečko misli

Rijaliti -

Kada je Miljani Kulić pušten snimak na kojem njen dečko Nenad Macanović Bebica priča sa Stefanom Karićem, Nišlijka je doživela pomračenje, te ga je istukla u programu uživo.

Bebica je Stefanu rekao, da sazna da je Miljana trudna on bi joj platio kvalitetnog doktora, kako bi abortirala, jer navodno njih dvoje u tom trenutku nisu bili u vezi, pa nema potrebe da mu ona rodi dete.

Kada je to čula, Miljana je počela da viče na Bebicu i da ga tuče, a onda je krenula da se guši od besa, a zadrugari su se zabrinuli da to ne izmakne kontroli, pa su je smirivali.

Miljana Kulić
foto: Printscreen

- Ima minut da napusti Zadrugu, sva se tresem. Hoću da napusti Zadrugu, dajte mi nešto da ga zadavim. Napolje, napolje, napolje! Moj tata ti je j***o majku! Mi smo u stvari braća, moj tata ti je j***o majku! Izlazi bre odavde! Kući, p***a ti materina! Kući kod dece, p***a ti materina, da te ne gledam više! - besnela je Miljana, pa nastavila:

- On će da plati najskuplju kiretažu! On je g***o od čoveka. Da sam znala, ne bih se pomirila sa njim. Nije mi dobro, Milane. Nikad nije svr*io u mene, nismo pravili decu! - vikala je Miljana iz sveg glasa onda ju je uhvatio napad gušenja.

Bonus video:

00:09

Miljana Kulić pokazala burmu: Pokazala novog dečka, a sada šokirala sve snimkom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track