ŠOK VIDEO KRUŽI TVITEROM, ANTIVAKSERI PREVAZIŠLI SEBE "Doktor" se hvali da je imun na koronu jer u nos stavlja Pavlovićevu mast?!
Foto: Twitter Printscreen

sulude teorije zavere

ŠOK VIDEO KRUŽI TVITEROM, ANTIVAKSERI PREVAZIŠLI SEBE "Doktor" se hvali da je imun na koronu jer u nos stavlja Pavlovićevu mast?!

Društvo -

Antivakseri i protivnici uvođenja kovid propusnica su još jednom izneli sumanute teorije zavere, opet nesvesni da tako samo ugrožavaju ljudske živote!

U snimku koji kruži Tviterom, zvezda je postao stariji gospodin, koji je navodno doktor, a koji se "čuva od korone" tako što stavlja Pavlovićevu mast u nos.

"Ko me bude zasustavio, tako mi ove moje močuge, j**ao sam mu sve po spisku", započeo je navodni doktor svoje izlaganje.

On je otkrio svima kako se on čuva od korona virusa. Ova njegova terorija je ujedno jedna od bizarnijih stvari izrečenih tokom pandemije.

"Ja sam ovde dve godine... Radim s pacijentima svaki dan. Svaki dan! Bez maske. Zaštićen sam, znam kako da se zaštitim i reći ću svima kako da se zaštite. Stavljam Pavlovićevu mast u nos", zaključio je on na kraju razgovora.

Ovo je samo još jedna od bizarnih teorija zaštite od korona virusa koja kruži internetom i među antivakserima.

Najbolji način za zaštitu od virusa, kako struka preporučuje, jeste vakcinacija, pored toga obavezno je nošenje zaštitne maske, kao i držanje propisane socijalne distance.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track