Najnovije vesti

BOSANAC POPIO ČAŠICU, PA UŠAO U POGREŠAN AUTOBUS: Umesto u Holandiji završio 620 kilometara DALJE: Kako li je to uspeo?!
Foto: Profimedia

Da li je moguće?

BOSANAC POPIO ČAŠICU, PA UŠAO U POGREŠAN AUTOBUS: Umesto u Holandiji završio 620 kilometara DALJE: Kako li je to uspeo?!

Ludi svet

Državljanin Bosne i Hercegovine zabunom je seo u autobus u Hamburgu, za koji je mislio da će ga odvesti nazad u Holandiju, ali kako je pod uticajem alkohola izmešao autobuse, završio je u Danskoj.

Kako piše "Fenix-magazin", u policijskoj stanici u Flensburgu ispostavilo se da je mornar iz Bosne nameravao da se autobusom vrati iz Hamburga u holanski Ajndhoven, gde je na tamošnjoj autobuskoj stanici spakovao u autobus svoj prtljag sa jaknom u kojoj mu je ostao novčanik, pasoš i mobilni telefon.

0287911939, piće, alkohol, muškarac, pijanstvo
foto: Profimedia

Policija nije pojasnila kako je uspeo bez ličnih dokumenata da stigne u Hamburg, prenosi "Index".

U policijskom saopštenju se navodi da je u Hamburgu, pod uticajem alkohola, "jedan zeleni autobus zamenio drugim zelenim autobusom" koji je vozio u Kopenhagen. Šta je uradio, shvatio je tek na graničnom prelazu s Danskom.

Kako je planirao iz Ajndhovena da otputuje u Bosnu i Hercegovinu, policija je kontaktirala ambasadu u Berlinu i od njih dobila podatke o njegovom identitetu.

Nemačka, autobus, nemački autobus
foto: Printscreen/YouTube

Iz Ambasade BiH u Berlinu su svom 45-godišnjem mornaru poslali kupljenu autobusku kartu kako bi mogao iz Hamburga da se vrati u Ajndhoven gde su mu ostale stvari.

Kako bi se uverili da će 45-godišnjak ovog puta ući u pravi autobus, nemački policijski službenici su ga odvezli do autobuske stanice i uveli u autobus za Ajndhoven.

(Kurir.rs/Blic)

Bonus video:

Zapalio se autobus u Južnom bulevaru
00:10

Zapalio se autobus u Južnom bulevaru

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja