ŽIKA TODOROVIĆ NIJE ZABORAVIO SVOG PRIJATELJA: Kada su spomenuli pokojnog Nebojšu Glogovca, slomio se pred kamerama!
Foto: Zorana Jevtić

TUŽNO

ŽIKA TODOROVIĆ NIJE ZABORAVIO SVOG PRIJATELJA: Kada su spomenuli pokojnog Nebojšu Glogovca, slomio se pred kamerama!

Pop kultura -

Srđan Žika Todorović pojavio se ponovo pred velikim brojem medija, nakon porodične tragedije koja mu se dogodila u sredu 20. decembra 2017. godine, kada mu je preminuo sin jedinac, tada trogodišnji Dejan Todorović.

Žika je u bioskop na Banovom brdu došao zagrljen i nasmejan sa Draganom Bjelogrlićem, a povod je bila konferencija za medije povodom premijere filma "Južni vetar".

S obzirom na to da je poslednja uloga pokojnog velikana srpskog glumišta bila upravo u filmu Miloša Avramovića, glumačku ekipu zamolili su da kažu nešto o Nebojši. Svi su smogli snage, osim Žike. On je rekao da je film "Južni vetar" fenomenalan i pozvao sve da dođu u bioskope.

Učesnici konferencije prisetili su se i nedavno preminulog glumca Nebojše Glogovca, kome je uloga u filmu "Južni vetar" bila poslednja, a prvi ga se prisetio Todorović:

"Ja sam prvi put radio sa Nebojšom upravo na ovom filmu. Bio je izrazito topao čovek, duhovit, obrazovan, dubok, veliki glumac i bilo je zadovoljstvo gledati ga u kadru", rekao je Biković. Dodao je da je Glogovca, kao i sve velike ljude, karakterisala jednostavnost.

foto: Printscreen/Youtube

Kurir.rs/Telegraf, Foto: Zorana Jevtić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track