KIM KARDAŠIJAN ZBOG OBUĆE PETOGODIŠNJE ĆERKE PONOVO NA METI KRITIKA: Žene širom sveta ustale protiv starlete! (FOTO)
Foto: Profimedia

Mama je oduševljena, ali...

KIM KARDAŠIJAN ZBOG OBUĆE PETOGODIŠNJE ĆERKE PONOVO NA METI KRITIKA: Žene širom sveta ustale protiv starlete! (FOTO)

Pop kultura -

Kim Kardašijan sve više frapira svet svojim čudnim načinom vaspitanja dece, što se fanovima uopšte ne dopada, pa je stalno kritikuju.

Najpopularnija starleta na svetu uporno želi da ćerka Nort odmalena bude naučena na štikle i haljine, pa joj je dozvolila da obuče njene cipele i sve to objavila na društvenim mrežama!

foto: Printskrin Instagram

Na nedavnoj rođendanskoj proslavi Kim je petogodišnjoj ćerki dala svoje cipele s visokom potpeticom, koje je Nort sa uživanjem nosila. Video devojčice u štiklama koja u rukama nosi mlađu sestru ostavio je sve u šoku.

"Kako to uspevaš u štiklama? Dobro, sad spusti svoju sestru i obuci druge cipele", čuje se starletin glas na snimku. Mama je bila oduševljena umećem svoje naslednice da hoda na štiklama tako mala.

foto: Printskrin/Instagram

Ovo nije prvi put da rijaliti zvezdu fanovi ispljuju zbog previše slobodnog pristupa u vaspitanju svoje dece. Više puta su je kritikovali pratioci na društvenim mrežama zbog toga što Kim troši basnoslovne sume novca da bi ćerki i sestričinama, koje su takođe male, kupila brendirane tašne.

Podsetimo, Kardašijanova je u braku sa reperom Kanjeom Vestom od 2014. godine, a imaju troje dece, od kojih su treće dobili preko surogat majke. Kim ima u planu da i za četvrto dete angažuje surogat majku, a više puta je isticala da neće više biti trudna jer je imala teške porođaje.

foto: Profimedia

Kurir.rs/M.T/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track