Najnovije vesti

UNIŠTENI SMO I SLOMLJENI! Glumac objavom RASPLAKAO SVET, porodica doživela VELIKI GUBITAK (FOTO)
Foto: Profimedia

TUŽNA VEST

UNIŠTENI SMO I SLOMLJENI! Glumac objavom RASPLAKAO SVET, porodica doživela VELIKI GUBITAK (FOTO)

Pop kultura

Glumac Džejms van der Bik, koji se proslavio u tinejdžerskoj seriji "Dawson's Creek", otkrio je da je njegova supruga imala spontani pobačaj. Par je čekao šesto dete, ali su morali da objave tužnu vest.

"Moja supruga Kimberli je prošla kroz najgoru noćnu moru svakog roditelja koji očekuje bebu - imala je spontani pobačaj", rekao je glumac u američkoj verziji šou-programa "Ples sa zvezdama".

foto: Profimedia

Van der Bik je jedan od takmičara ovogodišnje sezone emisije i priznao je da do zadnjeg trenutka nije znao da li će uopšte nastupiti ove nedelje.

"Nikad ne znaš zašto se ovakve stvari događaju, to govorim i svojoj deci. Samo znam da vas zbliže", dodao je.

Svojoj supruzi, koja se nalazi u bolnici, poručio je da je voli. Nakon toga je objavio sliku supruge s najstarijom ćerkom u bolničkom krevetu.

"Uništeni. Slomljeni. U šoku. Tako se osećamo sada nakon što je duša za koju smo mislili da će doći u našu porodicu u aprilu krenula prečicom do onoga što je iznad ovog života. I ranije smo ovo doživeli, ali nikad ovako kasno u trudnoći i nikad uz toliko jezivu, strašnu opasnost po zdravlje moje supruge kao ovog puta", napisao je.

Podsetino, par ima petoro dece, četiri ćerke i jednog sina. Najstarija ćerka Olivija ima devet godina, a najmlađa Gvendolin ima jednu godinu.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Foto: Profimedia

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...