STEVO ŽIGON VANBRAČNOG SINA JE DOVODIO KUĆI! Evo šta je porodica glumca govorila i u kakvom je Vid sad odnosu sa sestrom Ivanom
Foto: Youtube

Javno progovorio

STEVO ŽIGON VANBRAČNOG SINA JE DOVODIO KUĆI! Evo šta je porodica glumca govorila i u kakvom je Vid sad odnosu sa sestrom Ivanom

Pop kultura -

Čuveni glumac Stevo Žigon, koji je preminuo 2005. godine, pre 48 godina dobio je vanbračnog sina Vida, koji je nedavno prvi put javno progovorio na ovu temu. Porodica glumca u dobrim je odnosima sa Vidom.

- Istina je da je Stevo pre skoro pet decenija dobio vanbračnog sina. On ima troje dece, a poput sestre Ivane Žigon bavi se pisanjem. Poslednju knjigu posvetio je ocu - rekao nam je izvor blizak porodici.

- Vid je pesnik, a Stevo ga je dovodio u porodični dom. Dolazio je da viđa oca, a porodica glumca je od početka bila u odličnim odnosima sa njim, te su često provodili vreme zajedno. Svi koji znaju Vida za njega imaju samo reči hvale, on je divan čovek - dodaje izvor.

Vid Žigon, koji živi u Sloveniji, svoju ispovest objavio je putem jedne Fejsbuk stranice, a priča je mnogima naterala suze na oči.

- Jedan dan pre njegove smrti on me zvao u Ljubljanu i pitao me da li mogu da mu oprostim što nije hteo da me pronađe, i kad sam mu kazao da ga volim izgledalo je kao da je to jedino što još treba da zna pre nego nas ostavi. Još uvek sam u bliskom kontaktu sa njegovom ćerkom Ivanom Žigon, koja je bila i kod mene u Ljubljani - naveo je Vid, između ostalog.

foto: ATA Images

kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track