MIONA MARKOVIĆ NOVA MUZA FILMADŽIJA IZ INDIJE U Bolivudu na ceni i srpski kaskaderi! KURIR NA SETU NOVE SERIJE
Foto: Damir Dervišagić

iza kamere

MIONA MARKOVIĆ NOVA MUZA FILMADŽIJA IZ INDIJE U Bolivudu na ceni i srpski kaskaderi! KURIR NA SETU NOVE SERIJE

Pop kultura -

Srbija je odavno omiljena destinacija za snimanje bolivudskih filmova, a velike šanse da osvoji ovo tržište ima Miona Marković.

Mlada glumica dobila je ulogu u akcionoj seriji "Apaharan 2", čije je snimanje trajalo 24 dana na različitim lokacijama u Srbiji.

- Vole me, valjda, što ličim na njih - kratko je prokomentarisala Miona za Kurir uspeh na tržištu Indije.

Miona Marković
foto: Printscreen/Instagram

Režiju ovog veoma ambicioznog projekta potpisuje talentovani Santoš Sing, dok glavnu ulogu tumači velika bolivudska zvezda Arunodaj Sing, uz brojne druge superstarove: Aditiju Lala, Sukhmani Sadanu, Nidhi Singh i druge. Glavni akcioni protagonista Rudra bori se sa mnoštvom protivnika i kontraobaveštajnim službama raznih zemalja, gde su srpski kaskaderi SKA tima Slaviše Ivanovića još jednom pobrali velike zasluge i izveli svetske kaskade, posebno u scenama snimljenim u centru Beograda i na Smederevskoj tvrđavi.

Veoma važan podatak je da je na snimanju serije bilo angažovano više 350 srpskih filmskih radnika i više od 250 statista. Serija je snimljena na čak 20 različitih domaćih lokacija uz saradnju svih državnih institucija i gradskih vlasti, a iza celog projekta stala je produkcija "

bolivudski film
foto: Klokvork film

".

Zbog korone i specifičnosti uslova u kojima su snimali, cela filmska ekipa se testirala na svaka tri dana.

bolivudski film
foto: Klokvork film

Kolege iz Indije već tradicionalno snimaju u Srbiji, koja za njih predstavlja pravi lokacijski dragulj i veliku evropsku metropolu i gde osećaju gostoprimstvo našeg naroda, a pre svega decenijsku profesionalnost domaćih filmskih radnika. Posle kraće pauze i zastoja usled pandemije, ovi projekti označavaju veliki njihov povratak u Srbiju.

bolivudski film
foto: Klokvork film

Producent Alek Conić iz produkcijske kuće "Klokvork" ističe da u celom svetu postoji glad za novim filmovima i serijama, jer se 2020. skoro ništa nije proizvelo, a postojeći sadržaj je potrošen.

- Na bolivudskom tržištu, koje je dosad bilo okrenuto pre svega oskopskom prikazivanju, došlo je do ubrznog razvoja digitalnih platformi, poput Netliksa, koje u fokus stavljaju serijski program. Tako naša produkcija od početka godine radi već drugu bolivudsku akcionu seriju na kojoj su angažovani i brojni domaći glumci, kojima su producenti oduševljeni - ističe Conić.

bolivudski film
foto: Klokvork film

Pored Mione, zapaženu ulogu u ovom projektu ostvario je i Jakov Jevtović.

Kurir/ Ljubomir Radanov

BONUS VIDEO:

00:06

IVANA ALEKSIĆ UHVAĆENA U DRUŠTVU BRENINE SNAJKE! Reperova žena ne skida osmeh sa lica, a Sandra sve objavila JAVNO: BAŠ UŽIVAJU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track