ODBIJA DA OPERIŠE TUMOR NA MOZGU, A OVA SLAVNA PEVAČICA JE VEĆ POBEDILA RAK DOJKE: Sama odgaja sinove i ima SAMO JEDNU želju
Foto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

POJAVILA SE NA DODELI GREMI NAGRADA

ODBIJA DA OPERIŠE TUMOR NA MOZGU, A OVA SLAVNA PEVAČICA JE VEĆ POBEDILA RAK DOJKE: Sama odgaja sinove i ima SAMO JEDNU želju

Pop kultura -

Šeril Krou pojavila se na nedavno održanoj dodeli Gremi nagrada i izgledala je bolje nego ikad uprkos narušenom zdravstvenom stanju.

Slavna pevačica i dobitnica devet Gremija (a nominovana je čak 32 puta) s Boni Rejt i Mikom Flitvudom izvela je pesmu "Songbird" u čast nedavno preminule muzičarke Kristin Mekvi.

Šeril, koja će za nekoliko dana proslaviti 61. rođendan, izgledala je besprekorno na crvenom tepihu, gde se pojavila u elegantnoj jednostavnoj korset haljini bez rukava sa šlicom iznad kolena.

Šeril Krou
foto: AFF-USA.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Muzička zvezda, inače, često se nađe u centru pažnje jer živi s dobroćudnim tumorom na mozgu koji odbija da operiše. Njoj je dijagnostikovan meningitis, što je potvrdila još 2012. godine.

Šeril je jednom prilikom izjavila da sumnja kako je benigni tumor na mozgu možda uzrokovan preteranim korišćenjem mobilnog telefona.

"Ne postoje lekari koji bi to potvrdili", rekla je. "Ali imam teoriju da je moguće da je to povezano s tim. Nekada sam provodila sate na starim arhaičnim mobilnim telefonima."

Krou, koja kaže da se tumor nalazi u delu njenog mozga blizu mesta gde je često držala telefon, kaže da je počela da sumnja da nešto nije u redu kada je na bini počela da zaboravlja tekstove.

"Bila sam zabrinuta da imam rani početak Alchajmerove bolesti", priznaje ona.

Mnogi oko nje umanjivali su simptome, govoreći da je normalno da se zaposlena mama dva mala sina tako oseća.

Na kraju, Krou kaže da nekancerogeni tumor nije "ništa o čemu mora da se brine", ali je nakon što je preživela rak dojke saznanje da ima tumor "definitivno bio trenutak otrežnjenja".

"Preživljeni rak dojke redefinisao je ko sam i kakva sam, iako nisam sigurna da li bih to preporučila. Do tada sam ceo život bila negovatelj svih oko sebe. Od tada sam sebe počela da stavljam na prvo mesto. Čula sam glasove u zadnjem delu glave koji su mi govorili da šta god učinim nije dovoljno dobro. Sada sam ih konačno ućutkala", rekla je jednom prilikom.

"Za mene je majčinstvo ispred crvenih tepiha i dodela nagrada. Postala sam majka kada sam bila starija i već sam postigla ono što sam želela u svom životu. Sada moja radost dolazi od odgajanja dvoje sjajnih ljudi", rekla je o majčinstvu i deci.

"Da sam znala tajnu srećne veze, ne bih se tri puta verila dok sam nekako ostala sama. Imala sam neverovatne veze, volela sam i bila voljena, ali sam imala čudan život zbog posla koji me terao da putujem. Zadovoljna sam i srećna, ali da li bih volela da se neko pridruži našoj maloj porodici? Naravno", otkrila je Šeril svoje želje za The Guardian.

Šeril Krou
foto: PacificCoastNews.com / Pacific coast news / Profimedia

Inače, poslednji put kada su je paparaci u javnosti uhvatili s muškarcem, bilo je to 2011. kada je bila u šopingu s tadašnjim dečkom Dojleom Bramhalom.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

02:49

MLADI U SRBIJI SE NAVLAČE NA KOCKU VEĆ SA 12 GODINA! Psiholog upozorava: To nije manjkavost karaktera, to je BOLEST MOZGA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track