SNIMAK BRAČNE DRAME OBIŠAO PLANETU: Milioni ne mogu da veruju šta je upravo rekao PRED KAMERAMA! Neverica na crvenom tepihu VIDEO
Foto: Printscreen/TikTok

DA LI SE RAZVODE?

SNIMAK BRAČNE DRAME OBIŠAO PLANETU: Milioni ne mogu da veruju šta je upravo rekao PRED KAMERAMA! Neverica na crvenom tepihu VIDEO

Pop kultura -

Prvo su ih kritikovali zbog stila koji su predstavili pre tri dana na 81. dodeli Zlatnog globusa u Los Anđelesu jer su neki od njih očekivali više, a sada su Emili Blant i Džon Krasinski u žiži zbog snimka sa crvenog tepiha. Svi se pitaju šta li je to glumac rekao supruzi, jedna reč je izazvala milion komentara.

Dilema je sledeća - da li je Džon Krasinski supruzi Emili Blant pričao o vremenu ili o problemima u braku. Nije svejedno, jedna tema je daleko bezazlenija od druge. Snimak je objavioa CBS na svom Tiktoku profilu gde se komentariše: "Pogledao sam video 500 puta kako bih uverio sebe da je rekao nešto drugo osim "razvod"?".

Komentari su se usijali, amaterski čitači s usana pokušavaju da dešifruju tok razgovora: "Da li je on rekao - jedva čekam razvod, a ona je dodala - hej pa je on poručio da je ozbiljan?", "Rekao je razvod. Ali možda je to njihov stil humora/flertovanja", "Čak i da je to rekao, možda je to bila samo njihova šala koja nam se svima obila o glavu, lol. Čini se kao šala koju bi on napravio", "Zašto bi rekao razvod sa svim tim kamerama i mikrofonima na sebi?", "Rekao je razvod", "Izgleda kao da to govori u šali, Emili prva kaže nešto pa se možda on samo šalio", "Razvod".

Džon Krasinski, Emili Blant
foto: Profimedia

Oglasili su se brojni fanovi para koji se smatra jednim od najlepših bračnih tandema na svetskoj sceni, oni uglavnom komenatrišu da je reč o šali. Ali oni koji tvrde da je ipak "pala reč" razvod ne odustaju.

Tu su i oni koji kažu: "Rekao je - jedva čekam da uđem unutra", "Emili je popručila - trenutno je zapravo malo prohladno, pa je on odgovorio - jedva čekam da uđem unutra". Oni koji podržavaju teoriju o vremenu ističu da je glumica na crvenom tepihu nosila jaknu svog muža.

Brak poznatog para traje 14 godina, imaju ćerke Hejzel (9) i Vajolet (7). Emili je nedavno otkrila da je donela odluku da se ove godine skloni od kamera kako bi se usredsredila na majčinstvo, piše Daily mail.

Emili Blant se u jeku viralnog snimka pojavila sinoć na dodeli Governors nagrada u LA u društvu kolega iz filma "Openhajmer" Kristofera Noalan koji je briljirao na Zlatnom globusu. Predviđa se veliki uspeh ovog ostvarenja na predstojećem Oskaru (10. mart Los Anđeles).

(Kurir.rs/Blic žena/T.B.)

Bonus video:

01:39

RAZVOD SA AMIDŽIĆEM MI JE BILA SMRT BEZ UMIRANJA! Manekenka otvorila dušu, a potom otkrila KAKAV ODNOS SADA IMA SA OGNJENOM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track