KIM KARDAŠIJAN POKAZALA CELULIT: Rijaliti zvezda otkrila kako izgleda bez fotošopa, dok je neki hvale, MNOGI JOJ ZAMERAJU OVO
Foto: DNPhotography/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

kardašijanova pokazala celulit

KIM KARDAŠIJAN POKAZALA CELULIT: Rijaliti zvezda otkrila kako izgleda bez fotošopa, dok je neki hvale, MNOGI JOJ ZAMERAJU OVO

Pop kultura -

Nikome nije strano da rijaliti zvezda Kim Kardašijan (43) ne preza ni od zahvata estetske hirurgije, niti od fotošopa kako bi pred svojim obožavateljima izgledala što bolje.

Na veliko iznenađenje mnogih Kardašijanova je, na svom Instagramu profilu, nedavno podelila fotografiju s odmora na otoku Turks i Kaikos, na kojoj joj iz seksi bikinija viri i malo celulita.

Fotografija je prijatno iznenadila neke od njenih pratilaca.

"Sviđa mi se koliko prirodno izgledaš ovde. Drago mi je da nisi obrisala celulit", glasio je jedan od komentara.

Ipak, mnogi joj i dalje zameraju zbog estetskih operacija na kojima je bila, uključujući i onu za podizanje zadnjice jer joj zbog toga, kako kažu, noge izgledaju neproporcionalno.

Podsetimo se da Kim i njena sestra Kloi već neko vreme na odmaraju na egzotičnom otoku, kao i da se Kloi nedavno našla na meti kritika zbog preterane upotrebe fotošopa.

(Kurir.rs/24sata.hr/J.M.)

Bonus video:

02:09

ODLUČILA SAM DA PROGOVORIM O SVOM ŽIVOTU, ĆUTANJE MI SE SMUČILO Pevačica otkrila sočne detalje: Ovo joj je MUŠKARAC iz snova!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track