Budi kraljica plaže

Budi kraljica plaže

Stil -
Kako da izaberete idealan model kupaćeg kostima koji najbolje pristaje vašoj figure

Istaknite atribute.Bez obzira na to da li imaju telo poput manekenke ili ne, većina žena doživljava nervni slom kada krene u kupovinu kupaćeg kostima. Za razliku od svakodnevne garderobe, koja uglavnom pokriva delove tela koji ne laskaju našoj figuri, kod kupaćih kostima „istina“ odmah izlazi na videlo. Ipak, pre nego što izaberete odgovarajući model, treba da znate nekoliko osnovnih pravila. Prvo je to da u kupovinu nikada ne idete u poslednji čas ni kad ste pod stresom, a drugo je da kupaći mora biti kvalitetan. A evo još nekih saveta koji će vam olakšati ovu misiju...

Bikini za sva vremenaUkoliko imate sreću da spadate u kategoriju zgodnih žena, bikini je idealan izbor za vas jer taj model kupaćeg kostima nikada ne izlazi iz mode. Dobar izbor su oni jednobojni, i to jarkih boja (idealni su za preplanulu kožu), kao i oni sa šarama poput prugica i cvetova. I ne zaboravite da ćete u njemu privući najviše pogleda muškog dela publike.

Spas za malo veći stomakBez obzira na sve dijete koje ste držali, malo salceta na stomaku je ipak ostalo. Ne brinite, dizajneri su mislili i na to! Spas je u jednodelnom kupaćem, koji se, između ostalog, preporučuje i mamama kojima su posle trudnoće na stomaku ostale strije. Najvažnije je da je model dizajniran tako da mu središnji deo bude ojačan kako bi stisnuo višak na stomaku, a istovremeno istakao grudi i pažnju usmerio upravo na njih.Sakrijte i ostale maneNe sviđa vam se guza, a i grudi su vam male? Izaberite model sa sunđerastim umecima, ali pre svega preporučujemo kupaći koji na sebi ima našivene volančiće jer oni vizuelno uvećavaju vaše atribute. Ako pak imate prevelike grudi, izaberite kostim nalik klasičnom grudnjaku, čiji je gornji deo ojačan žicom i čvrstim naramenicama, i koji na sebi nema nikakve dodatke.

Nezaobilazni modni dodaci Postoji nekoliko modnih dodataka koji se sjajno kombinuju s kupaćim kostimom. Zahvaljujući tunikama u prelepim bojama čak i oni najstidljiviji će uživati u suncu sa stilom, a nezaobilazni letnji detalji su i veliki šešir za plažu ili cvet u kosi, sunčane naočare i zanimljive papuče.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track