UDVARAO JOJ SE ZAUZET DEČKO, A ONDA JE ZBOG SVOG POTEZA POSTALA META TVITERAŠA: Srpkinja javno objavila svoje iskustvo, a skoro svi su je osudili!
Foto: Profimedia

uzburkala internet

UDVARAO JOJ SE ZAUZET DEČKO, A ONDA JE ZBOG SVOG POTEZA POSTALA META TVITERAŠA: Srpkinja javno objavila svoje iskustvo, a skoro svi su je osudili!

Žena -

Zauzeti mladić otvoreno je flertovao sa devojkom, uprkos tome što ima devojku, a ona je svoje iskustvo podelila sa pratiocima na Tviteru. Od tada, haos na internetu ne prestaje, a ljudi se ne mogu dogovoriti na čijoj su strani.

Ona je rešila da raskrinka dečka, javi njegovoj devojci šta se dešava, a sve to objavila na svom nalogu. Polemike oko toga da li je trebala tako da odreaguje ili drugačije, ne prestaju.

"Javi mi se lik, pita me da izađemo xy puta, ja ga pitam da li ima devojku, on kaže ne, pošaljem njegov profil u DM devojci i pitam je l' joj to dečko, ona kaže da, ja pošaljem skrinšotove, ona raskine sa njim, on se izd.ka na mene što sam joj rekla, sačuvajmo minimum dostojanstva", ukratko je objasnila korisnica Tvitera, ali je njen potez ipak naišao na kritike.

foto: Profimedia

"Nemam komentar za mešanje u tuđe veze... kako se ti smatraš pozvanom da razrešavaš tuđa neverstva i pričaš o dostojanstvu? Šta se tebe tiče ko koga vara i ti tu denuciraš i glumiš neku pravdu?", bio je jedan od komentara, a nadovezali su se slični: "Jako ti dostojanstvo, ako si znala od.ebeš ga, a ne mešaš se u njegov život i još ga tu pljujueš po Tviteru, stvarno si zrela", te "Jesi li realna, gde je tvoj minimum dostojanstva da se javiš uopšte njegovoj devojci?"

foto: Profimedia

Naravno, bilo je i onih koji su stali na stranu ove mlade dame, te su je žustro branili od napada i opravdavali njen potez, a jedna korisnica istakla je da "misli da bi svet bio mnogo lepše mesto kada bismo svi ovo radili i upozoravali jedni druge".

"Pozvana je samim tim što ju je nesingl lik startovao i tvrdio da je singl. Kako nije pozvana? Bukvalno je rekao nemam devojku i onda se ona toj nepostojećoj devojci javila. Naravno da je se tiče da li njen udvarač vara devojke", dodala je druga korisnica.

Mišljenja su definitivno podeljena na ovu temu, pa ostaje pravo pitanje da li pokušaje preljube treba raskrinkati u startu, ili se ne mešati u tuđe živote.

foto: Profimedia

Kurir.rs / Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track