ĆERKA AKADEMIKA POSTALA ALKOHOLIČARKA SA 13 GODINA! Pila sam od 11 ujutru, a nisam se TREZNILA do uveče! Sada trpi STRAŠNE posledice i evo šta ima da kaže o svojim greškama (FOTO)
Foto: Printskrin

POTRESNA ISPOVEST

ĆERKA AKADEMIKA POSTALA ALKOHOLIČARKA SA 13 GODINA! Pila sam od 11 ujutru, a nisam se TREZNILA do uveče! Sada trpi STRAŠNE posledice i evo šta ima da kaže o svojim greškama (FOTO)

Žena -

Eofi Bel iz Londona počela je da pije sa 13 godina kako bi se izborila sa osećajem stida.

I baš u ovom dobu postala je zavisnik od alkohola. Pila je 200 jedinica alkohola nedeljno dok je bila tinejdžerka, a sada upozorava sve roditelje koliko je piće zapravo dostupno deci.

Sve je počelo ispijanjem vodke u parku sa prijateljima, a otišlo je predaleko.

Eofi, koja danas ima 24 godine od alkohola je dobila trajno oštećenje mozga, probleme sa bešikom i pamćenjem. Paradoksalno, ona dolazi iz stabilne porodice akademika, a i sama je bila odlična učenica u školi.

Početkom ove godine prijavila se na program odvikavanja kako bi bila sigurna da će se ove zavisnosti otarasiti jednom za svagda.

"Alkohol nam je bio lako dostupan i nikada nije bio problem nabaviti ga. Strašno je koliko je piće jeftino i dostupno", kaže ona.

Redovno se napijala do momenta da je imala crne rupe u pamćenju. Jednom se probudila u parku i nije mogla da se seti šta se dešavalo pre toga.

"Oduvek sam želela da radim ono što se nije smelo, valjda je to bio odraz moje nesigurnosti", kazala je ona.

"Obično sam počinjala da pijem od 11 ujutru pa sve do 19 časova."

Iako danas više ne pije i dalje oseća simptome nenormalnog opijanja.

"Dobila sam trajna oštećenja mozga i imam problem s memorijom. Posledice oseća i moja bešika koja ne obavlja funkciju kako treba zbog stalne dehidracije organizma i pojavljivanja infekcije za infekcijom", kaže ona.

foto: Printskrin

Kurir.rs/Daily Mail/Foto: Printskrin

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track