KAKO IZBEĆI BESPOTREBNE POSEKOTINE? Seckajte brže bez povreda ruku i oštećenja noktiju!
Foto: Promo

KAKO IZBEĆI BESPOTREBNE POSEKOTINE? Seckajte brže bez povreda ruku i oštećenja noktiju!

Žena -

Ako ste u žurbi u kuhinji, treba izbeći eventualne nezgode u vidu manjih ili većih posekotina. Ako su vam još uz to ruke grube i ispucale, onda se svakako trebate zaštititi – pogledajte OVDE>>> kako da zaštitite ruke!

Zaštitne rukavice za sečenje su pravo rešenje - udobne, izrađene od polietilena visoke gustine, spandeksa i staklenih vlakana, ove rukavice će vam pre svega pružiti komfor i omogućiti vam lak rad sa njima. Ako ste zamišljeni od previše posla i obaveza koje imate nad glavom svakodnevno ili ste skloni da se posečete češće, možete uz ove rukavice OTPORNE NA POSECANJE da se konačno opustite.

Pored vaše umešnosti i brzine u pripremi, nećete morati da usporite, šta više, ove rukavice vam omogućavaju da budete i brži, jer vas štitte od svih neželjenih povreda. Zvuči sjajno, stoga pogledajte OVDE ili pozovite ODMAH i poručite na broj 011/6 888 999!

foto: Promo

Zaštitne rukavice za sečenje ne spadaju sa ruku što im daje još jednu prednost u odnosu na obične. A kada je u pitanju održavanje, možete ručno ili u mašini da ih operete na maksimalnoj temperaturi od 40C.

Ne propustite priliku i nabavite ove udobne univerzalne rukavice po akcijskoj ceni od 890 rsd još danas pozivom na broj 011/6 888 999 ili naručite OVDE>>>.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track