KEJT MIDLTON JE DAJANINA NASLEDNICA KADA JE STIL U PITANJU? Pojavila se u haljini od 300 €, ali je izgledala kao 1.000.000 $!
Foto: Profimedia

modna ikona

KEJT MIDLTON JE DAJANINA NASLEDNICA KADA JE STIL U PITANJU? Pojavila se u haljini od 300 €, ali je izgledala kao 1.000.000 $!

Žena -

Vojvotkinja od Kembridža zaista ima stila i svi u Britaniji se pitaju da li je ona naslednica princeze Dajane kada je odevanje i stil u pitanju?

Kejt Midlton
foto: Profimedia

Kejt Midlton (39) je govorila na svečanom otvaranju nove Kraljevske fondacije za rano detinjstvo u Londonskoj ekonomskoj školi. Rekla je da je želela da napravi dobru osnovu i uzme holistički pristup ovom centru da bi bolje pripremila sledeću generaciju roditelja.

Ona je došla po pljusku, ali to nije ono što je privuklo pažnju prisutnih. Vojvotkinja je došla u pastelnoj haljini boje lavande haljini poznatog dizajnera i visokim potpeticama. Haljina košta oko 300 evra, ali je trenutno nema na sajtu - rasprodata je. To se inače dešava kada Kejt ponese neku odevnu kombinaciju, što dovoljno govori da je Britanke smatraju ikonom stila i elegancije, baš kao što su nekad Dajanu.

Kejt Midlton
foto: Profimedia

Vojvotkinja je kasnije otišla do palate Kensington noseći šareni kišobran jer je kiša i dalje padala, da se sretne sa roditeljima i popriča o njihovoj pomoći tokom formiranja samne organizacije kao i razumevanja bitnosti novčane pomoći roditeljima u ranom dobu deteta.

Kejt Midlton
foto: Profimedia

Njena frizura je prisutne ostavila bez daha jer je njena kestenjasta kosa padala u sjajnim, blagim talasima, a majka troje dece je bila prirodno našminkana i nosila je dve ogrlice, od kojih jedna košta 103 evra.

Naravno, nosila je dijamantske minđuše sa safirima koje joj je poklonio princ Vilijam a koje su pripadale njegov majci, princezi od Velsa, pokojnoj Dajani.

Kejt je naglasila da želi da njena nova organizacija pomogne deci u ranom razvoju i incira dijalog o emocijama.

Kejt Midlton
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:29

SLOBODA SE LATILA MIKROFONA I SLAVLJENICI ULEPŠALA VEČE: Glumica pokazala veliki TALENAT, pustila glas i izdominirala! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track