(FOTO) RAZLOG ĆE VAS ŠOKIRATI: Devojčica pobedila rak, pa je otac monstrum UBIO i bacio u potok!
Foto: Printskrin Twitter, FB

JEZIVO

(FOTO) RAZLOG ĆE VAS ŠOKIRATI: Devojčica pobedila rak, pa je otac monstrum UBIO i bacio u potok!

Žena -

Otac monstrum priznao je da je ubio svoju jednogodišnju ćerkicu, spalio njeno telo i bacio ga u potok!

Medok Lavrens nestala je iz porodične kuće jednog vikenda u Njujorku. U isto vreme je nestao i njen otac Rajan (25).

Supruzi Morgan je ostavio oproštajnu poruku uz pomoć koje je majka naslutila da je Rajan naudio detetu ili sebi. Ona je odmah pozvala policiju, koja je ubrzo pokrenula veliku potragu za devojčicom, piše Vashington Post ."Rajane, ako slušaš ovo, molim te vrati Medok kući. Molim te, nazovi! Samo želim da znam da ste oboje dobro . Cela porodica želi da se vratite", preklinjala je supruga Morgan odbeglog muža.

Za nekoliko dana policija je uhapsila Rajana koji nije hteo da sarađuje, a policiji je ispričao nekoliko različitih priča o tome gde se nalazi devojčica. Nedugo nakon njegovog hapšenja, pronađeno je i telo plavokose curice bačeno u potok u Njujorku.

Lavrens je optužen za ubistvo prvog stepena i preti mu 25 godina zatvorske kazne. Presuda će biti izrečena u oktobru .

Na prvi pogled, Rajan je ostavljao utisak brižnog i predanog oca. Nosio je malenu Madok u naručju svakog jutra dok je dostavljao peciva kafićima u Siakaruseu i bdio nad njom dok je išla na hemoterapije.

Policijski komandant Ričard Helterlin rekao je za "Siracuse.com" da je Rajan u trenutku pisanja poruke bio psihički neuračunljiv.Policija je kasnije otkrila da je Rajan oteo malenu i odveo je na usamljeno područje blizu okruga Kortland. Potom ju je nekoliko puta po glavi udario bejzbol palicom i ubio. Telo je spalio, svezao za kameni blok i bacio u potok.

Motiv ljubomora?"Madok je bila pravi borac. Borila se sa retkom vrstom raka i svi nalazi su pokazivali da se uspešno oporavlja. Međutim, lečenje je bilo skupo, i roditelji su sve vreme morali bdeti nad njom. Da li je to uticalo na tragičan ishod, ne znam",rekao je tužilac okruga Onondaga Bill Fitcpatrik za "CNIcentral.com", sugerišući da je Rajan verovatno ubio ćerku jer je bio ljubomoran na silnu pažnju koju joj je okolina posvećivala.

Rajanov advokat tvrdi da ljubomora nije motiv zločina."Rajan je bio odgovoran i pažljiv otac, voleo je svoje dete", tvrdi advokat.Iako je tužilaštvo procenilo da je Rajan sposoban da prati suđenje, njegov advokat je tražio da mu se ipak sudi za "obično" ubistvo, navodeći da je u trenutku zločina imao emocionalnih i psihičkih problema.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track