(FOTO) ZABORAVITE NA PUĆENJE: Stigla je nova poza za savršeni selfi, poznate cice su je isprobale
Foto: Printskrin/Instagram

Pogledajte šta treba da uradite

(FOTO) ZABORAVITE NA PUĆENJE: Stigla je nova poza za savršeni selfi, poznate cice su je isprobale

Žena -

Već neko vreme ovaj trend je prisutan na društvenim mrežama, a mnoge poznate lepotice već su ga isprobale. On iziskuje da pozadinu stavite u prvi plan i učinite je još bujnijom.

Ukoliko želite biti kraljica društvenih mreža, sasvim je jasno da na fotografijama morate izgledati besprekorno. Da su selfij' postali toliko rasprostranjen fenomen govori činjenica da su se i naučnici pozabavili pitanjem koju stranu lica valja okrenuti prema objektivu. Oni tvrde da bolje izgledamo kada se fotkamo s leve strane, a da srušite Instagram morate pratiti i trendove poza koji se iz dana u dan menjaju.

Kako biste svoj profil doveli u red potrebno se malo više istegnuti i stati na prste. Jednostavno izbacite pozadinu i dignite ruke u zrak da svoje telo prikazali u najboljem svetlu. Prigodna je za leto jer u kupaćem kostimu vaši aduti mogu najbolje doći do izražaja. Nova poza koristi se već neko vreme, ali još nije dobila službeno ime.

Neke blogerike vratile su se daleko u prošlost i počele imitirati davno izumrlog dinosaura. Takozvani 'T-Rex hands' zahvatio je poznate dame i dalo im priliku da pokažu svoj manikir. Osim što ste trebali imati poprilično velike kandže, morali ste napola otvoriti usta.

Ovaj trend proizašao je iz prošlog, a isfurala ga je sveprisutna Kajli Džener. Ona je bila prva koja je osim lica u selfi, ubacila i šaku. Ukoliko ste napola otvorili usta i opustili ih, napravili ste "riblji zev". Usne je bilo potrebno dodatno popuniti šminkom, a osim njih morate pokazati i zube. Sada, ako želite da budete populani na Instagramu sve što treba da uradite je da podignete ruku, ponete se na prste i istrćite zadnjicu. Lajkovi su zagarantovani.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track