PAPARACO KURIRA: Starleta Tamara Đurić obilazi bivšeg muža u zatvoru! OTKRIVENO ŠTA MU NOSI U ĆELIJU (FOTO)
Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Damir Dervišagić, Kurir

hit fotka

PAPARACO KURIRA: Starleta Tamara Đurić obilazi bivšeg muža u zatvoru! OTKRIVENO ŠTA MU NOSI U ĆELIJU (FOTO)

Crna Hronika -

Nikoli Kačareviću, uhapšenom s vračarskim klanom koji se, između ostalog, tereti i za tri ubistva, starleta Tamara Đurić redovno nosi pakete i ide u posete

Starleta Tamara Đurić obišla je bivšeg supruga Nikolu Kačarevića, koji je od novembra prošle godine u pritvoru pošto je uhapšen kao pripadnik kriminalne grupe kojoj se na teret stavlja da je radila za kavački klan i Radoja Zvicera.

Starletin bivši muž se, podsetimo, sumnjiči da je direktno učestvovao u ubistvu u TC "Ušće", kada je likvidiran Aleksandar Šarac, i to po nalogu odbeglog Nikole Vušovića, zvanog Džoni sa Vračara, za kojim je raspisana poternica.

Tamara Đurić izlazi iz pritvora
Tamara Đurić izlazi iz pritvorafoto: Kurir

Uzeo 6.000 evra

- Kačarević se sumnjiči da je od vođe "vračaraca" dobio zadatak da u stopu prati Šarca i javlja im sve o njegovim navikama. Direktno je, navodno, obaveštavao Vušovića čak i o tome kakvu garderobu nosi Šarac, sa kojim je Kačarević bio izuzetno blizak. Za tu uslugu je, kako sumnja tužilaštvo, starletin muž dobio 6.000 evra - potvrdio je sagovornik Kurira iz istrage.

1 / 7 Foto: Kurir

Kačarević se sumnjiči za krivično delo teško ubistvo i preti mu doživotna robija. - Tamara Đurić je Kačareviću u ponedeljak donela paket, na koji on ima pravo kao i drugi pritvorenici. U vreme kada je ona došla na prijavnicu u poseti je bila i Bojana Belivuk, supruga Veljka Belivuka - otkriva izvor Kurira i objašnjava da bi Đurićeva, da je u to vreme htela da vidi bivšeg supruga, morala duže da čeka jer kada Belivuku i Miljkoviću dolaze žene, na snazi je poseban režim.

Podsetimo, posle hapšenja supruga starleta je za Kurir izjavila da ona smatra da on nije kriv, "ali da sud treba da radi svoj posao". Izjavila je i da je spremna da svedoči.

Ubijeni Šarac sa Tamarom Đurić i Kačarevićem
Ubijeni Šarac sa Tamarom Đurić i Kačarevićemfoto: ATAImages, Privatna arhiva

- Moj bivši muž nije cinkaroš, ja ću biti svedok na sudu. Znam ga najbolje, imam emocije koje želim da podelim sa svima. Da je bio idealan, ne bih ga ostavila, ali što se njegovog kriminala tiče, od toga nema ni K! Optužili su ga najsurovije, to sutra može da utiče na moje dete. Policija treba da radi svoj posao - rekla je ona nedavno.

Svedok-saradnik

Lalić: Šarca je u "Ušće" namamio Kačarević Svedok-saradnik

Srđan Lalić otkrio je da je ubistvo Aleksandra Šarca u Beogradu organizovao Nikola Vušović, zvani Džoni sa Vračara. Lalić je detaljno opisao kako su pokušavali da ga namame preko Skaj telefona "škaljarca" Mila Radulovića Kapetana, kog su Veljko Belivuk i Marko Miljković oteli u Crnoj Gori. Međutim, Šarac nije naseo, ali su oni nastavili da ga prate s namerom da ga likvidiraju. Lalić je tokom svedočenja na suđenju Belivuku i Miljkoviću šokirao tvrdeći da je Šarca u TC "Ušće", u kom je ubijen 17. oktobra 2020, namamio Nikola Kačarević. - Šarac je ubijen pošto ga je u tržni centar namamio Kačarević, a izvršioca je angažovao Nikola Vušović i obećao mu 50.000 evra. To znam jer se Radoje Zvicer žalio da mu Vušović traži pare jer nema da isplati pucača - otkrio je Lalić.

Donosi hranu i stvari

Starleta, navodno, redovno dolazi na kapiju ulaza u pritvor koji se nalazi u zgradi Specijalnog suda u Ustaničkoj ulici u Beogradu.

- Kačareviću donosi hranu, ali i sve drugo što mu treba, garderobu i pribor za ličnu higijenu. Dolazi mu i u posetu - kaže naš sagovornik.

Kako je Kurir pisao, Nikola Kačarević uhapšen je u velikoj akciji policije sa još 16 osumnjičenih. Specijalno tužilaštvo "vračarce", osim za ubistvo Šarca, tereti i za likvidacije Dragana Ristića Čađe i Aleksandra Halabrina, kao i zbog sumnje da su pokušali da ubiju Miloša Nilovića Runju, Lazara Vukićevića, Andriju Zarića, advokata Arsenija Stefanovića i Samira Divljanovića.

Kurir.rs/ Ekipa Kurira

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track