DOK ME SILOVAO, ISPRED ULAZA SU STAJALI POLICAJCI: Nove šok tvrdnje žrtve Džefrija Epstajna! Evo kako je namamio da radi za njega! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

brutalno

DOK ME SILOVAO, ISPRED ULAZA SU STAJALI POLICAJCI: Nove šok tvrdnje žrtve Džefrija Epstajna! Evo kako je namamio da radi za njega! (VIDEO)

Planeta -

Milijarder pedofil Džefri Epstin seksualno je napao tinejdžrku dok je on bio pod policije Palm Biča, tvrdi se u novoj tužbi protiv njega.

Ketlin Dou tvrdi da ju je Epsstajn angažovao u svojoj Fondaciji za nauku na Floridi u martu 2009. godine, kada joj je bilo samo 18 godina, a zvaničnici su odobrili odluku da tinejdžerka radi kod osuđenog seksualnog prestupnika koji je još bio u zatvoru.

Nadalje se tvrdi da je Kejtlin „seksualno iskorišćena više puta- kako od strane samog Epstajna, tako i jednom prilikom od strane mlade žene i milijardera.“

Sve se to dogodilo dok je zamenik koji je radio za šerifovu kancelariju okruga Palm Beach stajao ispred poslovne zgrade.

To se takođe dogodilo manje od godinu dana nakon što je Epstajn prvi put silovao mladu ženu imanju na ostrvu Litl Sent Džejmsu na Devičanskim ostrvima SAD.

Kejtlin je jedna od tri žene koje su podnele tužbu protiv imanja Epstajna, izvršilaca jegovog testamenta Ričarda Kana i Darena Indajka, i osam kompanija povezanih sa pokojnim pedofilom.

Ona je pre dolaska na posao mortala da se svaki put upiše na formular koji je ispostavila šerifova kancelarija.Kada bi ušla kod Epstajna koga su službenici opisali kao 'uzornog zatvorenika' bila navodno primorana na seks.

Ona takođe sugeriše da su seksualne izopačenosti Epstajna motivisale da traži odobrenje sudije za putovanje u Njujork, radi posla.

U prijavi kaže da joj je Epstajn obećao da će joj platiti neophodnu operaciju, a bojala se da bi njeno odbijanje da prihvati njegove zahteve moglo da to dovede u pitanje.

Kurir.rs/Daily Mail

Foto Printscreen YT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja