Preživela devojčica nije videla ubicu roditelja

Ubistvo na Alpima

Preživela devojčica nije videla ubicu roditelja

Planeta -
Nepovređena četvorogodišnja devojčica nađena je oko ponoći između 5. i 6. septembra pošto je bila skrivena ispod tela svoje mrtve majke skoro osam sati, tokom kojih se nije micala.

ANSI - Četvorogodišnja devojčica koja je preživela ubistvo svoje porodice u Ansiju ne može da pomogne u istrazi pošto se za vreme napada krila pod nogama svoje majke, izjavio je s francuski tužilac Erik Mejo.

Devojčica Zina Al Hili potvrdila je francuskoj policiji da su njeni otac i majka među žrtvama ubijenim u automobilu, kao i sedmogodišnja sestra koja je preživela napad sa metkom u ramenu. Policija traga za zelenim ili tamno obojenim vozilom i motociklom u vezi sa tim slučajem, rekao je Mejo. On je potvrdio da je devojčicin ujak, nastanjen u Londonu, ponudio pomoć britanskoj policiji.

Četiri osobe ubijene su iz vatrenog oružja i jedna devojčica je ranjena 5. septembra kod jezera Ansi. Žrtve su nađene unutar i pored automobila marke BMW sa registarskim tablicama Velike Britanije. Ranjena devojčica prenesena je u obližnju bolnicu.

Na prednjem sedištu pronađen je mrtav muškarac, dve žene bile su na zadnjim sedištima, a telo jednog ubijenog bicikliste nalazilo se u blizini vozila. Nepovređena četvorogodišnja devojčica nađena je oko ponoći između 5. i 6. septembra pošto je bila skrivena ispod tela svoje mrtve majke skoro osam sati, tokom kojih se nije micala.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja