oni će da ga ubede da igra za srbiju!

MARIO NAKIĆ PEHAR EVROLIGE DONEO KOD PRIJE I FILIPA! Prijovićka se oduševila, ali mikrofon ne bi menjala ni za šta! (KURIR TV)

Košarka -

Poznata folk pevačica Aleksandra Prijović bila je gošća populrne emisije ''Grand specijal'' gde je pred početak iste popričala na kratko sa novinarima.

Osim aktuelnih tema vezanih za njenu porodicu i karijeru, popularna ''Prija'' je prokomentarisala i pehar koji je doneo Mario Nakić, polubrat njegnog supruga Filipa Živojinovića.

Nakić je sa Real Madridom pre nekoliko sedmica osvojio Evroligu za juniore, na šta je njegova porodica veoma ponosna. Ovo je prokomentarisala i Aleksandra Prijović koja kaže da je veoma ponosna na ono što je Mario napravio i veruje da će jednoga dana biti najbolji.

'' Mario mi je doneo trofej i držala sam ga, ali nije to za mene, za mene je mikrofon, rekla je Prija kroz osmeh i dodala:

'' Mnogo smo srećni zbog njega, drago nam je kako napreduje u karijeri i verujem da će biti velika zvezda jednog dana.''

Podsetimo, Mario Nakić je sin legende Partizana Ive Nakića i bivše supruge Bobe Živojinovića Zorice sa kojom Boba ima sina Filipa, naravno supruga Aleklsandre Prijović.

Mario se nalazi na velikoj prekretnici u karijeri, još bira za koju reprezentaciju će da nastupi, ali kako stvari stoje, sve je bliži Srbiji. Verujemo da će ga Prija i Filip usmeriti na pravi način i nagovoriti da postane ''Orao.''

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja