00:11

JEDNA JE JOVANA! Voditeljka dokazala da je srpska MERLINKA, kad žene vide ovu FRIZURU poželeće da izgledaju isto kao ona!

PRAVA ZAVODNICA

JEDNA JE JOVANA! Voditeljka dokazala da je srpska MERLINKA, kad žene vide ovu FRIZURU poželeće da izgledaju isto kao ona! (VIDEO)

Stars -

Voditeljka Jovana Jeremić prepoznatljiva je po svojoj plavoj kosi i čestim promenama imidža, a sada je novo izdanje pokazala pratiocima na društvenim mrežama.

Naime, Jovana se snimila u frizerskom salonu sa novim stilom, a mnogi su prokomentarisali da liči na svetsku divu Merilin Monro. Ovo nije prvi put da je voditeljka došla u centar pažnje zbog frizure, ona je i ranije govorila kako će u emisijama svaki dan nositi različite punđe.

Jovana Jeremić
foto: Printscreen/Instagram

Inače je Jovana za Kurir govorila o svom imidžu, pa istakla da je njen glavni adut mozak.

- Moj glavni atribut je moj mozak i on me je i doveo na ovu poziciju na kojoj sam danas. Nikad nisam išla fizičkim izgledom, nego harizmom, uvek sam bila "boss lady". Mogu da se pohvalim da sam sve u životu postigla svojim radom i ulaganjem. U seksi izdanjima sam bila od 25. do 30. godine, a sada će da bude elegantno seksi - pričala je nedavno.

Jovana Jeremić
foto: Printscreen/Novo Jutro, Zorana Jevtić

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:07

JOVANA UHVATILA STEFANA KAKO KRŠI PROPISE: Rijaliti par uputio se na svadbu, a ona odala svog dečka, ovako se ponaša u SAOBRAĆAJU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track