ĐANI SE LJUBIO SA MUŠKARCEM NA SVADBI SINA! Folker u nesvakidašnjoj akciji, vatreni poljubac, ŠOK!
Foto: Kurir

OPA,bato

ĐANI SE LJUBIO SA MUŠKARCEM NA SVADBI SINA! Folker u nesvakidašnjoj akciji, vatreni poljubac, ŠOK!

Stars -

Od Radiše Trajkovića Đanija smo mogli sve da očekujemo, ali da se ljubi s muškarcem i to na svadbi svog sina Miloša Trajkovića, koji se u ponedeljak oženio - ne!

Đani Trajković
foto: Kurir

U zanosu emocija, muzike i atmosfere pevač je poljubio svog prijatelja koji je bio jedan od gostiju na veselju i to ni manje ni više nego pravo u usta. Bio je to pravi francuski poljubac dok je Seka Aleksić pevala svoj repertoar. Interesantno je i to što je pevačeva žena Slađana stajala odmah ispod njega jer je Đani stajao na stolici, ali nije primetila šta joj muž radi.

Đani Trajković
foto: Kurir

U prilog tome svedoči video-snimak koji se vrti na društvenim mrežama. Na njemu se jasno vidi vatreni poljubac. Štaviše, čovek sa kojim je razmenio nežnost je sve to ovekovečio svojim mobilnim telefonom. Zbog čega su uradili ovo, nije poznato, ali nema sumnje da je njima bilo lepo. I gosti koji su se lepo provodili očigledno nisu primetili šta Đani radi, ali se na videu sve jasno vidi.

Đani Trajković
foto: Kurir

Nema sumnje da je porodica Trajković napravila nasledniku feštu za pamćenje jer se o veselju danima priča i piše. Šta je sledeće čime će Đani da nas iznenadi, ostaje nam da vidimo.

đani, svadba, Đani Trajković, Miloš Trajković, venčanje
foto: Nemanja Nikolić

E. K.

Bonus video:

01:37

Đani danas ženi sina: Mladenci uz zvuke trubača u Hram Svetog Save

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track