02:15

LJUBAV IDE PREKO STOMAKA! Suzana Mančić otkrila šta sprema svom Simketu: NJEGOV KOMENTAR NA NJENO JELO NASMEJAO SVE!

KURIR Televizija

LJUBAV IDE PREKO STOMAKA! Suzana Mančić otkrila šta sprema svom Simketu: NJEGOV KOMENTAR NA NJENO JELO NASMEJAO SVE!

Stars -

Čuvena lepotica Suzana Mančić uključila se iz Grčke direktno u program Krurir televizije, gde je voditeljkama "Pusla Srbije" Anastasiji Čanović i Milici Marković otkrila kako provodi vreme sa svojim suprugom, grčkim biznismenom Simeonom Ocomokosom.

Suzana sve svoje slobodno vreme provodi na moru, a kako kaže, nije vična kuvarica, ali svog supruga ume da iznenadi specijalitetom od povrća.

Suzana Mančić
foto: Kurir televizija

- Ovo je jedina prilika kada smo zajedno od jutra do mraka. Podsećamo se na neke male nežnosti, mi smo jako dugo zajedno. Volimo da popijemo kafu zajedno, da čitamo zajedno. Ponekad i skuvam, pa mi on kaže "Mancic, ovo si odlično skuvala". Živimo jedan sasvim opušten i normalan život, koga smo željni - kaže Suzana Mančić kroz smeh, koja je otkrila da svom mužu najviše voli da spremi jelo koje je naučila od jedne none u Dalmaciji i dodaje:

Suzana Mančić
foto: Kurir televizija

- Jelo je jako prijatno za ove vruće dane. Potrebno je tikvice, paradajz, beli luk i celer. Sve to naseckate, bacite u šerpu, nalijete vodom i posle sat vremena imate ukusan obrok - otkrila je Suzana Mančić.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

05:13

PEVALA SAM TITU, PRIPREME TRAJALE 3 DANA NA TARI! Suzana Mančić o susretu sa Maršalom: Rekli su mi samo POĐI! OTKRILA ZA ČIM ŽALI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track