"NIKADA NISAM PROBALA DROGU" Prvo obraćanje Ane Nikolić posle SKANDALA: Ožiljci na licu su... Zapretila Saši Mirkoviću ZATVOROM
Foto: Printscreen/Instagram

"NIKADA NISAM PROBALA DROGU" Prvo obraćanje Ane Nikolić posle SKANDALA: Ožiljci na licu su... Zapretila Saši Mirkoviću ZATVOROM

Stars -

Ana Nikolić našla se usred skandala pošto ju je pevač Dario Šogorović optužio da ga je seksualno uznemiravala, a potom i zbog burnog prekida saradnje sa Sašom Mirkovićem.

Naime, Ana je prvo javno na društvenim mrežama napisala da Mirković manipuliše njom, a Saša je odmah odgovorio tvrdeći da pevačica konzumira drogu i alkohol. Veliku šok izazvao je i video na kojem se vidi Anino lice u krastama i ranama.

Ana Nikolić
foto: Printscreen

Pevačica se nakon nekoliko dana ponovo oglasila na Instagramu, zahvaljujući svima na podršci, ali tvrdeći i da nikada nije probala drogu.

00:10

Evo kako izgleda Ana Nikolić posle skandala, sva se utegla

"Neizmerno hvala svima koji ste mi poslali toliko puno podrške. Ja nisam ni svesna ponekad koliko ima vas koji me volite. Znate da ja nisam baš pričljiva o privatnom životu što ne znači da nisam prošla kroz oluje. Razne oluje privatne. Ne prihvatam ulogu žrtve i kada jesam upravo to... Ja sam uvek birala da budem pobednik! Ali umori se čovek i najjači padnu. Ne mislim da što te ne ubije, to te ojača. Ožiljci na licu samo su mali pokazatelj svih rezova na duši", napisala je pevačica, a onda se dotakla i optužbi da koristi drogu.

Ana Nikolić
foto: Printscreen

- Degutantno mi je i deplasirano da o temi "droge" uopšte bilo šta da komentarišem. Prvo zato što to nikada nije bio moj stil života, ali poslednji put ću ponoviti - nikada nisam probala nijednu vrstu opijata - nikada. Ove lažne optužbe, osim što me degradiraju kao ličnost, kao majku i ženu. Rastužuje me, ne volim nepravdu i neću dozvoliti nikome me "stavlja i zlubotrebljava na tako za mene lično sramotan lažan i nadasve primitivan način", napisala je Nikolićeva.

Ana Nikolić
foto: Printscreen

Ona se obratila direktno Saši Mirkoviću.

- Alo, hoće li neko ovom idiotu da objasni da će ići u zatvor? Čovek tvrdi budalaštine, potkrepljene ničim. Saša Mirković, ekspert za droge? - napisala je i dodala: "Ovo je sramota, bre, više. Ja i droge. Stvarno nema smisla. Ježim se od te reči. Neću da sarađujem sa ovakvim ljudima".

Ana se, inače, oglasila nakon što je Saša Mariković na Instagramu objavio pod kojim uslovom bi radio koncert u Areni, koji je bio zakazan za oktobar, a za koji je po izbijanju njihovog sukoba rekao da ga neće biti.

- Mnogi pitaju šta će biti sa koncertom koji je zakazan u Areni. Moj odgovor je da bih ga rado sa svojim timom organizovao samo ako sav prihod bude bio uplaćen bolnici za lečenje od zavisnosti i ukoliko Ana ode u tu bolnicu na lečenje, što sam sve vreme i zahtevao od nje - napisao je Mirković.

kurir.rs

Bonus video:

00:18

Evo kako se ponaša Ana Nikolić posle skandala

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track