DO POSLEDNJEG DAHA, DO VEČNOSTI SAME: Večiti derbi u Areni obeležili stihovi pesme Dragane Mirković
Foto: Miomir Milić, Privatna Arhiva

izuzetno JE vezana za ove stihove

DO POSLEDNJEG DAHA, DO VEČNOSTI SAME: Večiti derbi u Areni obeležili stihovi pesme Dragane Mirković

Stars -

Večiti derbi završen je pobedom košarkaškog kluba Partizan, a uzbudljivu utakmicu začinili su i stihovi iz pesme koju je proslavila Dragana Mirković.

Za ovo su zaslužni navijači Partizana koji su tokom meča razvili transparent na kome je pisalo: Do poslednjeg daha, do večnosti same.

Derbi
foto: Dragana Mirković privatna arhiva

Kako je na ovo reagovala folk carica nije poznato, ali sigurno je da je izuzetno vezana za ove stihove jer je upravo po njima nazvala i svoju turneju povodom četiri decenije karijere koju će otpočeti upravo koncertima u Areni 29. i 30. decembra.

Dragana Mirković
foto: Miomir Milić

U subotu 21.10. počeo je novi zabavni format Kurir televizije "Rame uz Rame sa Draganom" koji će se emitovati svake subote i nedelje od 20 časova.

Najveća regionalna muzička zvezda Dragana Mirković sa svojim timom izabrala je 14 takmičara koje će voditi kroz uzbudljivu avanturu. Oni će se gotovo tri meseca boriti za priliku da nastupaju sa Draganom Mirković na njenom jubilarnom koncertu, ali i za glavnu nagradu, koja iznosi čak milion dinara.

Kako će izgledati njihova plesna borba i ko će zablistati i otvoriti put ka uspehu, pratite na Kurir televiziji subotom i nedeljom od 20 časova!

Kurir.rs

Bonus video:

03:16

NAJEŽILA SAM SE! Dragana Mirković VAN SEBE nakon spektakularne koreografije plesača: ZASUZILE SU MI OČI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track