IGOROVA MAMA: Ružica je vulgarna, moj sin je sa njom zbog taktike!
Foto: Printkskrin

Sve najlepše o sinu

IGOROVA MAMA: Ružica je vulgarna, moj sin je sa njom zbog taktike!

Stars -
Majka Igora Kostića smatra da Veljkovićeva nije za njenog sina i da je zavođenje deo njegove taktike

Verica Kostić, majka Igora Iksa, prokomentarisala je njegovo učešće u rijalitiju i rekla da ima njenu punu podršku, a njegovu prisnost sa Ružicom nazvala je taktikom. Takođe, ona smatra da između Igora i Ružice nema ljubavi.

"To je jedan rijaliti u kojem su ljudi raznih profila, a devojke su provokativne i vulgarne. Igor je prirodan, a pošto je rijaliti takav da samo skandali prolaze, verujem da je njegov odnos sa Ružicom taktika, ali ipak on najbolje zna", rekla je Verica, a o bivšoj modelsici koja je privukla pažnju njenog sina nije imala reči hvale.

"Ružica je po meni vulgarna, jedna mlada devojka ne bi smela sebi da dozvoli takav rečnik i ponašanje i bolje bi joj bilo da se ugleda na starije ukućane, na primer na Lepu Lukić", obrazložila je Kostićeva i dodala: "Ne verujem da će se iz Igorove i Ružičine prisnosti roditi veza ili da je u pitanju ljubav. On je prosto svestan gde se nalazi i ponaša se u skladu sa tim, a sve i da je najgori, on je moj sin i ja o njemu nikada ništa ružno neću reći", tvrdi Verica, a o tome kako Igorova devojka Martina reaguje na prisnost između njega i Ružice, kaže: "Martina je svesna gde se Igor nalazi i razume da je to rijaliti u kojem se sve svodi na skandale i provokativnost, a kako baš ona reaguje na sve, ne bih znala da vam kažem", zaključila je Verica.

Ružica Veljković, foto printskrin
Ružica Veljković, foto printskrin

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja