OVO JE TOMA MOMIROVIĆ, NOVI MINISTAR: Naslednik je OVE srpske poslovne imperije i poznatih roditelja! A sad se oglasio na Tviteru
Foto: Dado Đilas

predložen Za ministra građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture

OVO JE TOMA MOMIROVIĆ, NOVI MINISTAR: Naslednik je OVE srpske poslovne imperije i poznatih roditelja! A sad se oglasio na Tviteru

Politika -

Mlad, sposoban, porodičan čovek i uspešan biznismen, oženjen i roditelj, aktivan na društvenim mrežama

BEOGRAD - Za ministra građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture predložen je Tomislav Momirović, predsednik kompanije Mona Hotel Management d.o.o. i naslednik čuvenog brenda Mona, modne kuće koju su osnovali njegovi roditelji Nada i Đorđe Momirović, 1989. godine.

Momirović je javnosti postao poznat kada se usprotivio povećanju minimalne cene rada. Rođen je 17. oktobra 1983. godine u Beogradu, diplomirani je pravnik.

Velika čast i još veća odgovornost

Kandidat za ministra građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović izjavio je danas mu ponuda predsednika Srbije Aleksandra Vučića i mandatarke Ane Brnabić velika čast i još veća odgovornost. Momirović je izjavi za Tanjug rekao da se od nove vlade očekuje mnogo posla za kratko vreme. "Samo ministarstvo je veoma zahtevno i važno jer je za Srbiju izgradnja puteva i saobraćajne infrastrukture jedan od najvažnijih projekata razvoja", rekao je Momirović.Ističe da će dati sve od sebe da opravda poverenje predsednika Vučića i mandatarke Brnabić.

Aktivni je učesnik u poslovnom udruženju HORES, gde se od 2013. godine nalazi na poziciji predsednika skupštine HORES (Udruženje hotelijera i restoratera - Poslovno udruženje hotelsko ugostiteljske privrede), a od 2009. do 2013. obavljao je funkciju predsednik UO HORES.

Oženjen je i roditelj, a i aktivan je na društvenim mrežama.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track