11 FOTOGRAFIJA KOJE SU DOŠLE PRAVO IZ NOĆNE MORE: Neke stvari je zanimljivo videti, ali samo to!
Foto: Ilyke

Jezivo!

11 FOTOGRAFIJA KOJE SU DOŠLE PRAVO IZ NOĆNE MORE: Neke stvari je zanimljivo videti, ali samo to!

Ludi svet -
Neke stvari koje je zaista jezivo proživeti i iskusiti ih, ali to na neki način činimo jer ljudi kojima su se desile takve stvari nam daju pun uvid u događaj preko društvenih mreža.

Ipak, neko će sigurno uživati u tome, zar ne? Možemo i da naučimo nešto novo od naših virtuelnih prijatelja sa interneta.Zato, hajde da izdvojimo nekoliko minuta da se zahvalimo ljudima koji su podelili sa nama ovih 11 užasnih fotografija.1. Zbog ovog ogromnog crva ćete se naježiti, ali ipak ako vidite jednog ovakvog, nemojte da ga povredite.Ovo je redak zemljani oregonski crv. On može da živi samo u određenim vrstama zemlje. Sa agrikulturom i industrijom u razvoju ovim crvima je život ugrožen, obično oni nemaju gde da odu.

2. Budite pažljivi kada kasno noću koristite mikrotalasnu jer može da vas iznenadi poseta vašeg novog malog prijatelja.Izgleda da nije tako retka pojava da insekti ulaze u mikrotalasnu, a vi to nećete ni znati sve dok se ovako ne pojave ili pećnica ne prestane da radi. Problem je što ovakve mikrotalasne ne mogu da se poprave iz zdravstvenih razloga, pa možete samo posle da je bacite.

3. Ova jama odvratnog mulja često se naziva "zvezdani žele".Ali šta je to zaista? Iskreno, ne znamo! Jedno jhe sigurno, obično nestane pre nego što neko može da izuči to. Ali ono što mi možemo da kažemo, može da ima bakterijsko poreklo, ne izgleda kao da dolazi od biljaka ili životinja, a sposobno je da raste. To je to za sada. Poznato je i da jako smrdi. Tako da je dobro što možemo samo da ovo vidimo na slici.

4. Ako imate strah od letenja, onda se plašimo da ovo neće pomoći.Ovo se dogodi kada poklopac za gorivo nije pravilno osiguran. Ako je malo odškinuto, gorivo će početi da curi. Srećom, to je nešto što piloti obično primete pre lete i provere, a moguće je i bezbedno sleteti kada se to dogodi, samo stvarno ne bi trebalo da se dogodi.

5. Možda se čudite zašto se ovaj čovek fotografiše sa lešom.Zapravo, leš je čovekov preminuli rođak, a čovek ga nosi naokolo dok ne bude pristojno sahranjen. Prema tradiciji Torojan naroda, čovekov socijalni status obeležava se sahranom. Kako bi nečiji život bio pravilno proslavljen, njihova sahrana mora da bude jako kompleksna i skupa.I tako, porodica mora mnogo da radi kako bi imala para za ovu svrhu. Ako osoba umre pre nego što porodica zaradi dovoljno novca, oni moraju da sačuvaju leš i da ga nose naokolo kao da je još uvek živ. Sve dok ne skupe novac za sahranu, smatra se da je preminuli samo bolestan.

6. Dok je vlasnik automobila spavao, izgleda kao da ga je neko ili nešto koristilo kao gumu za žvakanje.Suočen sa ovakvim zverskim oštećenjem, vlasnik auto bio je razumljivo uznemiren i pitao se šta je to napalo njegov auto. Pretpostavio je da je u pitanju možda pas, ali je veća verovatnoća da je u pitanju bio ceo čopor. Navodno su hteli da uhvate mačku, pa ih je ona iziritirala, a oni su se okupili i napali. S obzirom da je na autu pronađeno i dosta krvi, moguće je da su psi odustali nakon velikih povreda vilice i usta.

7. Da, to je kobra.Tačnije, ovo je indijska kobra poznata kao Naja naja. One napadaju samo u toku sezone parenja, ali ovaj čovek ipak mnogo rizikuje jer je njihov ujed fatalan za čoveka.

8. Ovo je možda užasan prizor, ali verovatno ima poprilično zemaljsko poreklo.Iako je bilo slučajeva "manijaka" koji su ostavljali glave životinja na pragu ljudi, glave su uglavnom dolazile od većih životinja. Ovo je verovatno ručni rad jedne mačke, jer većina njih cilja upravo na glavu i telo svog plena.

9. Ovo je rendgen žene kojoj su vezivane noge od detinjstva.Ova neverovatno bolna praksa bila je znak društvenog statusa i bilo je poželjno za žene u 13. veku u Kini, ali moguće je pronaći i žene koje su rođene u 20. veku a koje imaju ovakva stopala, poznata kao "zlatni lotus".Srećom, ova praksa smatra se odvartanom u modernoj Kini i ne postoje više fabrike za proizvodnju zavoja za lotus stopala jer je poslednja zatvorena 1999. godine. Ipak, iznenađujuće je naučiti da ukoliko vezujete stopala, čak i na malom obimu dovoljno dugo dovićete takav efekat na rendgenu.

10. Teško je učiniti da ogroman insekt izgleda slatko, ali ovo je najbliže tome.Ovo je velika veta. One obično žive na Novom Zelandu, ali ovo je najveća veta na svetu. Ima 71 gram, veća je od vrabca, a 3 puta je veća od prosečnog miša.

11. Ovaj pas je razvio čudnu izraslinu preko noći.Vlasnik je delovao jako zabrinuto da je u pitanju tumor, ali brzina kojom se izraslina razvila ukazivala je na absces na zubu, kao rezultat lošeg zagrižaja vilice. Ovo je nešto što zaslužuje hitan odlazak kod veterinara ako vidite tako nešto na vašem psu, ali svakako je bolje od tumora.

(Foto: Ilyke)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track