LJUDI, BOLJE GROM DA VAS GAĐA, NO DA NALETITE NA NIMFOMANKU! Srbi progovorili o ŽENAMA koje imaju jači LIBIDO: Ne dao Bog nikome!
Foto: Shutterstock

BILI SU ISKRENI

LJUDI, BOLJE GROM DA VAS GAĐA, NO DA NALETITE NA NIMFOMANKU! Srbi progovorili o ŽENAMA koje imaju jači LIBIDO: Ne dao Bog nikome!

Ludi svet -

Ispovest jednog momka za britanske medije o tome kako ne može da se odbrani od devojke koja je konstantno voljna za seks, a koju često nazivaju nimfomankom, podstakao je Srbe da kažu i oni nešto o ovoj temi.

Uobičajeno je mišljenje da su muškarci ti koji su stalno orni za akciju, a kako se ponašaju kada nađu sebi ravnu? Ili, kako se ispostavilo, da ne mogu da joj pariraju i da udovolje njenim željama...

seks
foto: Shutterstock

- Ja sam momak koji zaista uživa u seksu i volim da ga imam često, ali jedva uspevam da držim korak sa svojom novom devojkom. Razumem da joj se sviđam i da smo u ranoj fazi veze - ali ona me bukvalno ne ostavlja na miru. Noću me stalno pipka, tražeći malo 'akcije'. A onda, kad se u 6 ujutru probudim, ona je već na meni - rekao je Britanac u svojoj ispovesti, a evo i šta "naši" imaju da kažu na tu temu...

Prvenstveno muškarci, ali i žene iz Srbije su se oglasili u komentarima na MONDU, a iznenadiće vas kad čujete šta su imali da kažu...

Većina je odmah poručila "iscrpljenom" muškarcu koji ne može da zauzda "napaljenu" ženu da je pošalje u Srbiji, da joj oni pokažu šta je "pastuv"... Naravno, bilo je i onih koji su smatrali da je cela priča izmišljena, kao iskustva koja su podelili Srbi..

Seks
foto: Shutterstock

- Ajmo lovačke priče.. svaka čast svima na svim satima, danima seksa, po 6-10 puta za noć i sl... Nekad mi i drago što ne posedujem takve moći. Kad bih spavao, živeo.... čini mi se da mnogima ostane samo vremena da nešto čalabrcnu, pa seks opet - napisao je jedan čitalac.

Oni malo tradicionalnijeg vaspitanja su bili zapanjeni da takve žene postoje i istakli da su neke stvari u vezi daleko bitnije:

- Koje nebuloze. Kad se naleti na tako bolesnu, jer nažalost, to je bolest a ne nešto 'woow', nastaviti svojim putem i problem rešen! Ali problem je da je sve više njih u podešavanju da je to 'normalno'. A ovi muški paćenici što koriste razne metode da bi se dokazivali, oni su tek hit!! Zdrava i normalna žena zna šta i koliko je dovoljno.

ljubav, par, seks
foto: Profimedia

A bilo je i onih koji su se (makar tako tvrde) i sami našli u vezi sa nimfomankom, a evo kako se njihova priča završila...

- Imao sam jednu takvu, akcija po deset puta na dan, a noću ne zna im se broj. Šest dana nedeljno, a onda ode u nedelju i uda se za drugog čoveka!

- Imao sam jednu takvu pre dobrih dvadesetak godina, bogami nije to lak sport. Doduše, i ja sam bio na vrhuncu snage i potencije, pa sam junački podneo sav taj sport. Kad se setim, po 6 do 10 puta u toku noći, malo li je? Pa mi nekad po tri sata ne da da 'spadne' dok ga skroz ne 'iscedi' i dok ne poplavi jadnik, to je bogami nezgodno. Morao sam da ga hladim pod česmom da se malo oporavi, pa mazao nekim kremama da bude spreman i sposoban za sledeću noć... Muka je to, dojadi posle par meseci - napisao je jedan čitalac Monda, ali po komentarima se čini da mu je malo ko poverovao da je rekao istinu.

seks, par, veza, soba
foto: Profimedia

Komentar koji je sve nasmejao došao je od jednog čitaoca koji je vezu sa nimfomankom uporedio sa nečim najgorim što može da vam se desi u životu!

- Ljudi, bolje grom da vas gađa, no da naletite na nimfomanku. Ne dao Bog nikome - napisao je i pobrao gomilu simpatija.

(Kurir.rs/Mondo)

Bonus video:

04:02

DUBOKA SAM U SVAKOM SMISLU! Jovana Jeremić otkrila kakva je u krevetu: SEKS PREZIRE? A EVO ŠTA JE NAJVIŠE PALI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track