ŽENA ODLUČILA DA SE PRETVORI U ZMAJA: Ima HIV, istetovirala oči, ODSEKLA NOS i napravila rogove! Kad je vidite, POZLIĆE VAM!
Foto: Printscreen/Instagram

SAMO ZA ONE SA JAKIM ŽELUCEM

ŽENA ODLUČILA DA SE PRETVORI U ZMAJA: Ima HIV, istetovirala oči, ODSEKLA NOS i napravila rogove! Kad je vidite, POZLIĆE VAM!

Ludi svet -

Tiamat Lidžn Meduza, iz SAD, radila je u banci dugi niz godina, ali je jednoga dana u svojim dubokim četrdesetim godinama odlučila da u potpunosti promeni svoj životni put.

Naime, za kratak vremenski period Tiamat je uradila crne tetovaža oko očiju, ima bezbroj pirsinga, a ubrzo su usledile i telesne modifikacije koje su učinile da Tiamat postane prva žena zmaj na planeti.

Tiamat Lidžn Meduza, žena zmaj
foto: Printscreen

Ova žena je razgovarala sa Entonijem Padiljom, na njegovom Jutjub kanalu, i otkrila mu da je tokom rada u jednoj od najvećih banaka u SAD imala skoro 80 pirsinga, koji ili nisu bili na vidljivom mestu ili ih je skidala svaki put kad krene u kancelariju. Ipak, kada je otkrila da je HIV pozitivna, ceo život joj se okrenuo naglavačke. Od izvanrednog bankarskog radnika, žene koja nikada nije propustila dan na poslu, postala neko ko se ponekada ne bi pojaviljivao po tri dana u nedelji.

Tiamat Lidžn Meduza, žena zmaj
foto: Printscreen

Tiamat je ostavila svoj posao i tvrdi da umalo nije umrla nakon tretmana zbog zvanično aktiviranog AIDS-a, ali uspela je da stigne do faze u kojoj je virus postao nevidljiv i neprenosiv.

Tiamat Lidžn Meduza, žena zmaj
foto: Printscreen

Međutim, ovo iskustvo je dovelo do toga da ona shvati kako više ne želi da umre sa ljudskim likom zbog toga što joj je čovečanstvo donelo toliko negativnosti u jednom delu života, da je poželela da umre izgledajući kao reptil. Nažalost, njen put ka ličnoj sreći imao je svoju cenu u porodičnim okvirima, te njen sin sada odbija da razgovara sa njom.

Tiamat dodaje da zna kako je vide ljudi koji je ne poznaju i da podjednako osuđuju njen izgled, automatski pretpostavljajući da je ona gubitnik, da nikada ništa u životu nije postigla ili da je potpuno glupa, verovatno ne završivši ni srednju školu.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:14

Žena u ratu sa pumpom jer ne zna da sipa gorivo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track