PREKRŠILA PRAVILA: Rijanu izbacili iz džamije!

Pozirala neprikladno

PREKRŠILA PRAVILA: Rijanu izbacili iz džamije!

Pop kultura -
U saopštenju džamije navodi se da je Rijana bila u delu kompleksa koji nije predviđen za posetioce i da je prekršila pravila o "statusu i svetosti džamije"

DUBAI - Pevačica Rijana morala je da napusti kompleks velike džamije u Abu Dabiju zbog "neprikladnog" poziranja fotografima. Pop-zvezda koja je u subotu imala koncert u Abu Dabiju, postavila je na Instagram svoje fotografije iz dvorišta velike džamije na kojima je obučena u crno, s crnom maramom oko glave, ali s crvenim ružom na usnama i noktima lakiranim u crveno.

U saopštenju džamije navodi se da je Rijana bila u delu kompleksa koji nije predviđen za posetioce i da je prekršila pravila o "statusu i svetosti džamije".

Džamija u Abu Dabiju koja se smatra jednom od najvećih džamija na svetu, može da primi 40.000 vernika. Ona je jedna od glavnih turističkih atrakcija prestonice Ujedinjenih Arapskih Emirata i otvorena je sve posetioce, ne samo za vernike. U prostoriji za molitvu džamije u Abu Dabiju nalazi se najveći ručno izrađen ćilim na svetu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track