PAR SATI PRE INTERVJUA MEGAN I PRINCA HARIJA EMITOVANO OBRAĆANJE KRALJICE: Govorila o koroni, a pojavili su se i Kejt i Vilijam
Foto: Pritnscreen

IZNENADILA

PAR SATI PRE INTERVJUA MEGAN I PRINCA HARIJA EMITOVANO OBRAĆANJE KRALJICE: Govorila o koroni, a pojavili su se i Kejt i Vilijam

Pop kultura -

Samo nekoliko sati pre velikog intervjua Megan Markl i princa Harija, na BBC-ju emitovano je obraćanje kraljice Elizabete javnosti povodom Dana "Commonwealtha".

Fokusirajući se na globalni uticaj pandemije koronavirusa, kraljica je govorila o korišćenju tehnologije koja "nadilazi granice ili podele" i o tome kako je došlo do "dubljeg razumevanja potrebe za povezivanjem s drugima" tokom kovid -krize.

"Vremena iskušenja koja su osetili mnogi doveli su do dubljeg uvažavanja međusobne podrške i duhovne potrebe u kojoj uživamo povezani s drugima", rekla je.

Spomenula je i "nesebičnu predanost dužnosti", misleći na sve one koji su se našli na prvoj crti borbe protiv koronavirusa.

Kraljica je nosila isti broš koji je nosila i na medenom mesecu te je tako odala počast princu Filišu koji se nalazi u bolnici nakon operacije srca.

U programu povodom Dana "Commonwealtha" pojavili su se i princ Vilijam i Kejt Midlton. Snimljeni su kako upućuju video pozive medicinskom i volonterskom osoblju u Južnoj Africi, Bangladešu i Maleziji.

Kejt Mdlton
foto: Pritnscreen

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:56

O MUŽU VERICE RAKOČEVIĆ OVO NIKO NIJE ZNAO! Prijatelj bračnog para OTKRIO kakav je zaista Veljko Kuzmančević (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track