SVI SU GLEDALI U NJU! O Višnji iz Igre sudbine priča pola Beograda, glumica blista nakon RAZVODA!
Foto: Instagram, Printscreen Instagram

PRIVUKLA PAŽNJU

SVI SU GLEDALI U NJU! O Višnji iz Igre sudbine priča pola Beograda, glumica blista nakon RAZVODA!

Pop kultura -

Jelena Đukić, Višnja iz popularne serije "Igra sudbine", našla se među zvanicama jedne gradske žurke i definitivno privukla najviše pažnje.

Glumica se pojavila u vrlo interesantnom prolećnom izdanju i mešavini ležernog i elegantnog stila. Ponela je beli komplet sastavljen od zatvorenog krop-topa dugih rukava i midi suknje koja prati liniju tela i krasi dublji izrez. Jelena je upotpunila ovo izdanje papučama sa vrlo trendi kvadratnim vrhom i šik torbicom sa zlatnim lančićem, a svemu je posebnu notu dodala masivna ogrlica u obliku lanca.

Inače, Jelena je godinama bila u braku s Miloradom Milinkovićem, poznatim režiserom i popularnim "Tragačem" iz kviza "Potera". Pre nekoliko meseci glumica je u jednom razgovoru za medije istakla da se njen bračni status promenio i da već tri godine nije s Milinkovićem. Par iz braka ima osmogodišnju ćerku Divnu.

Glumica proteklih godinu dana spada u omiljene u našoj zemlji jer iz večeri u veče gledamo u ulozi Višnje u seriji "Igra sudbine", a njeni fanovi su pored talenta očarani i njenom lepotom.

(Kurir.rs/A.A)

00:14

NOLE IH SPOJIO! Dr Iggy i pevačica prvi put zajedno posle mnogo godina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track