00:58

GLUMAC ISPRIČAO VIC: Andrija Milošević nije oduševio trudnu devojku

urnebes

ANDRIJA MILOŠEVIĆ NA METI PROZIVKI: Šta je tebi sa frizurom, čoveče? Glumac nije očekivao ovakav razvoj situacije i to od NJE!

Pop kultura -

Andrija Milošević je poznat po tome da voli da priča viceve koje njegovu devojku Aleksandru Tomić uopste ne fasciniraju, pa je tako opet pokušao opet da je nasmeje.

Sada je to već postalo tradionalno i ljudi sa velikim nestrpljenjem isčekuju Andrijine klipove jer je najsmešnija reakcija njegovo devojke Aleksandre.

Andrija Milošević, Aleksandra Tomić
foto: Printscreen/Instagram

- Dolazi pijanac kući, razvaljen, čeka ga žena ljuta. On u odelu, bio na nekoj proslavi, ovde puder, ovde po faci šljokce, karmin... Ova p****** i kaže: Varaš me, majmune, varaš me, sram te bilo! Videćeš ti za ovo! S kojom si bio? On kaže: Nisam bio, nisam nigde bio, nisam ništa uradio, kaže ona: Kako nisi?, on kaže: Veruj mi, nisam te varao, kaže ona: Pa kako nisi, imaš ovde puder, ovde šljokice, ovde karmin. Šta je to? Kaže, nećeš verovati, potukao sam se sa klovnom! -Ispričao je Andrija vic , a Aleksandra nije zelela dugo da ga sluša pa je odmah počela da kritikuje njegovu frizuru.

- Šta je tebi sa frizurom, čoveče? - upitala ga je Aleksandra.

Andrija joj je odgovorio da je to popularno u Nemačkoj, a komentari su se nizali ispod videa na Instagramu, a većina je bila u duhovitom maniru.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:15

Verila se glumica Anja Alač: Zaprošena u pozorištu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track