MALTRETIRANJE SINA SAŠE JOKSIMOVIĆA NE PRESTAJE: Ovog puta su ga presreli, polili i ukrali SVE PARE! Pratili ga s METALNIM ŠIPKAMA
Foto: Kurir televizija

GLUMAC OČAJAN

MALTRETIRANJE SINA SAŠE JOKSIMOVIĆA NE PRESTAJE: Ovog puta su ga presreli, polili i ukrali SVE PARE! Pratili ga s METALNIM ŠIPKAMA

Pop kultura -

Glumac Saša Joksimović već danima javno iznosi kroz šta prolazi njegov naslednik Ilija, a kako kaže, razgovarao je s roditeljima dece koja već izvesno vreme maltretiraju njegovog sina.

- Pokušao sam da reagujem, razgovarao sam sa roditeljima te dece, ali oni ne mare za celokupnu situaciju. Daju smešna objašnjenja i pravdaju svoju decu koja sa sobom nose hladno oružje i bokserima i palicama plaše drugu decu kojoj otimaju novac. Ovo mora što pre da prestane, nije rešenje da se na nasilje odgovara nasiljem - rekao je glumac za "Alo".

Saša Joksimović
foto: Kurir televizija

- E, ovako, pošto su već treći put napali mog sina i uzeli mu pare, je**ću vam mamicu u pi**u kad vas budem video u Čuburcu! Znači, je**aću vam mamicu u pi**u! - besno je poručio bio Joksimović putem klipa koji je nedavno postavio na društvene mreže, dok je na svom Fejsbuku potom napisao kako se suočio sa jednim delikventom.

- Klinac je pretio da će "bokserom" da ga bije. Uputim se ja u Čuburac odmah - naveo je Saša, pa nastavio:

Saša Joksimović
foto: Damir Dervišagić

- Sin ga prepozna, ja mu priđem, kazem: "Sad daj taj bokser", a mali kaže da se šalio i da se neće više šaliti na takav način. To je to, prošlo je, i posle toga ponovo Čuburac, opet mu pretili, tražili pare, ponovo bokser, metalne palice... Sin i drugari su se udaljili iz parka, ali ga je onaj prvi pratio sa metalnim šipkama neko vreme. Da li smem ja da odem ponovo u park, nalupam šamare, rasteram bandu ili je to protivzakonito? Šta uraditi?

Podsetimo, glumac je nedavno otkrio da je njegov sin Ilija žrtva vršnjačkog nasilja, te da se ovo događa kontinuirano.

Saša Joksimović
foto: Kurir televizija

- Moj sin ima 13 godina, preživeo je veliki stres kada su ga vršnjaci po treći put napali u parku na Vračaru. U pitanju su maloletnici koji maltretiraju svu decu koja dolaze u taj park. Ovoga puta, oni su presreli Iliju i njegove drugare, oteli su im novac i polili ih vodom - kazao je Saša Joksimović.

(Kurir.rs/ Blic)

Bonus video:

01:19

SAŠA JOKSIMOVIĆ O INCIDENTU NA TERENU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track