SVEŠTENIK ME SILOVAO KAD SAM IMAO 13: Glumac oslobođen optužbi za KANIBALIZAM i ZLOSTAVLJANJE, a hteo da se ubije pred decom
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

IMA DVOJE DECE

SVEŠTENIK ME SILOVAO KAD SAM IMAO 13: Glumac oslobođen optužbi za KANIBALIZAM i ZLOSTAVLJANJE, a hteo da se ubije pred decom

Pop kultura -

Okružno tužilaštvo Los Anđelesa donelo je odluku kako neće optužiti glumca Armija Hamera, nakon što se godinama istraživala tvrdnja da je silovao ženu 2017. godine.

U martu 2021, žena koja se predstavila samo imenom Efi, optužila je 36-godišnjeg Hamera za "mentalno, emocionalno i seksualno" zlostavljanje tokom njihove četiri godine duge veze.

Tvrdila je kako je slavni glumac postajao "sve nasilniji" tokom njihove romanse, a 24. aprila 2017. njegovo zlostavljanje je navodno eskaliralo do silovanja. U sredu je Efi medijima izjavila kako je razočarana odlukom tužilaštva da ne optuže Hamera.

Armi Hamer
foto: Profimedia

Pre dve godine poruke Armija Hamera, koje je slao ženama našle su svoj put do javnosti. Navodne sms poruke 36-godišnjeg glumca raznim ženama objavljene su na internetu, a među njima su bile i poruke u kojima je detaljno opisao svoje navodne kanibalističke fantazije i nastrane fetiše.

Glumac je pre nekoliko meseci, nakon dve godine ćutanja, dao intervju za Er Mail, gde je govorio o optužbama, otkrio da je razmišljao o samoubistvu i rekao da je njegovo interesovanje za BDSM počelo nakon što je bio seksualno zlostavljan kao tinejdžer.

Armi Hamer
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

O zlostavljanju koje je doživeo kao tinejdžer

Armi kaže da je njegovo interesovanje za BDSM počelo nakon što ga je sveštenik (evanđelistički pastor) se*sualno zlostavljao kada je imao 13 godina.

- Ono što je to učinilo za mene je da je uveo seksualnost u moj život na način koji je bio potpuno van moje kontrole. Bio sam nemoćan u toj situaciji. Nisam mogao ništa u toj situaciji. Seksualnost mi je predstavljena na zastrašujući način gde nisam imao kontrolu. Tada su moji interesi bili: želim da imam kontrolu nad situacijom, seksualno - istakao je on.

O njegovim odnosima sa osobama koje su ga optužile za zlostavljanje

Armi je priznao da je "dinamika moći bila isključena" i priznao da je bio "milion odsto" emocionalno uvredljiv prema svojim partnerkama.

- Imao bih ove mlađe žene u srednjim dvadesetim, a ja sam u svojim 30-im. U to vreme sam bio uspešan glumac. Mogle su da budu srećne što su samo bile sa mnom i pristale bi na stvari za stvari za koje možda inače nekome ne bi rekle "da". To je neravnoteža moći u situaciji.

Armi Hamer
foto: Printscreen/ Youtube/ Discovery plus

O razmišljanju o samoubistvu nakon optužbi

Armi je otkrio da je razmišljao o samoubistvu dok je život počeo da mu se raspliće.

- Ušao bih u okean i plivao koliko sam mogao, a onda se nadao da ću da se udavim, ili da me udari čamac, ili da me pojede ajkula . priseća se Armi života na Kajmanskim ostrvima.

- Onda sam shvatio da su moja deca još uvek na obali i da to ne mogu da uradim svojoj deci.

Armi deli dvoje dece – ćerku Harper (8) i sina Forda (6) sa bivšom suprugom Elizabet Čejmbers.

O njegovom ponašanju i naknadnim optužbama

Iako negira bilo kakve krivične radnje, Armie priznaje da je imao "svoje bubice" i da je proveo dosta vremena radeći na sebi.

- Ovde sam da priznam svoje greške, da preuzmem odgovornost za činjenicu da sam bio kreten, da sam bio sebičan, da sam koristio ljude da se osećam bolje, a kada bih završio, nastavio sam dalje“, rekao je Armi.

Armi Hamer
foto: Profimedia

- Sada sam zdravija, srećnija i uravnoteženija osoba. Mogu da budem tu za svoju decu na način na koji nikada nisam bio... Zaista sam zahvalan za svoj život i moj oporavak i sve. Ne bih se vratio i poništio sve što mi se dogodilo.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

01:51

DRAGAN BJELOGRLIĆ ZA KURIR TV! Glumac o večnosti KULTNE SRPSKE SERIJE: Živim to i dalje na neki čudan način

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track