ZAGREBAČKI DOSTAVLJAČI PICA OTKRILI NAJČUDNIJE SITUACIJE KOJE SU IH DOČEKALE: Ulazimo, a unutra ženska zabava, šipka naspred sobe! Tek je onda počelo LUDILO!
Foto: Profimedia

SVAŠTA SE DEŠAVALO...

ZAGREBAČKI DOSTAVLJAČI PICA OTKRILI NAJČUDNIJE SITUACIJE KOJE SU IH DOČEKALE: Ulazimo, a unutra ženska zabava, šipka naspred sobe! Tek je onda počelo LUDILO!

Zanimljivosti -

Poslovođa jedne zagrebačke picerije pričao je o dogodovštinama i neugodnim situacijama u koje su tokom godina upadali njegovi dostavljači.

"Jednom oba dečka u smeni nisu htela da odnesu picu u obližnju muzičku prodavnicu. Bili su dužni zbog žica za gitaru koje su kupili na dug. Nisam imao drugog izbora nego da je odnesem sam", rekao je.

Aleksandar je rekao da je njegov prijatelj jednom prilikom morao da dostavi picu u policijsku stanicu. Jedini problem je bio što je automobil mora da pali na "žice".

"Dao mu je picu, ali ovaj se zapričao i nikako da ode. Prijatelj nije mogao da ode, jer nije želio da policajac pomisli da vozi ukraden auto", rekao je Aleksandar.

foto: Profimedia

Dostavljač Marko kaže da je jednom prilikom picu dostavio van uobičajene zone dostave, jer je devojka preko telefona tražila baš njega.

"Kad sam čuo adresu, rekao sam ne može. Kolega je čuo o kom delu grada pričamo i rekao da on može da odnese pice jer taman ide u tom smeru. No, ona je insistirala da dostavim ja. Budući da je bila zadnja dostava toga dana, potrpali smo se obojica u auto i krenuli. Kad smo videli zgradu, bilo je jasno da se radi o ekipi koja je puna para. Pozvonili smo, a otvorila nam je zgodna devojka i pustila nas unutra. Imali smo šta da vidimo! Ženska žurka sa šipkom nasred dnevne sobe. Nije nas trebalo nagovoriti da ostanemo, a one su nam priredile pravu predstavu. Sve u svemu, nekad treba napraviti izuzetak i proširiti zonu dostave", rekao je dečko.

Hrvoje je otkrio da je jednom prilikom obradovao jednu stariju gospođu kada joj je dostavio picu:

"Rekao sam joj da ću pričekati, jer je iznutra dopirao strašan smrad. Kroz odškrinuta vrata na tepihu video sam hrpu fekalija. Okrenuo sam se na peti, nisam imao želudac da stojim tamo duže od deset sekundi."

Luka kaže da je leti golotinja uobičajen prizor te da devojke znaju da otvore vrata u majici i gaćicama.

foto: Profimedia

"Sećam se kako mi je jednom ženska u tridesetima otvorila vrata u ogrtaču. Dok sam joj davao kusur, novčanica joj je ispala, ogrtač se samo rastvorio. Ispod njega nije imala ništa. Pozdravio sam je i otišao, a kad sam pričao ekipi što mi se dogodilo, kolega je proplakao od smeha i rekao kako se njemu dogodila ista stvar na toj adresi. Žena odlično izgleda s obzirom na to koliko pice pojede", pojasnio je.

Valentino je prilikom jedne dostave doživeo pravi šok. Devojka kojoj je dostavio picu se po njegovom dolasku srušila na pod.

"Nisam znao šta ću prvo; zvati hitnu ili da pokušam da joj dam veštačko disanje. Totalno me uhvatila panika i dok sam kombinovao šta da uradim, iz druge je sobe izletela ekipa i počela da viče: "Skrivena kamera!" Skoro mi je srce stalo", rekao je.

"Jednom me ispred zgrade dočekala ekipa u kožnjacima s izbrijanim glavama. Pitali su me gde sam dosad jer oni čekaju sat vremena. Dao sam im pice i izvadio novčanik da uzmem novac, a onda se jedan od njih bahatio: "Šta nam daješ novčanik da ti ga uzmemo? Ti bi nama trebao platiti što te čekamo. Makni se da te ne vidimo!", urlao je na mene. Nisam imao drugog izbora nego da odem", rekao je jedan od dostavljača.

foto: Profimedia

Luka je otkrio i da jedna gospođa jednostavno nije htela da preuzme picu jer je bila zagorela.

"Otišao sam kod majstora, dao mu jasna uputstva i gledao kako radi. Odvezao sam se gospođi i otvorio picu pred njom. Počela je da urla i pokazuje na jednu crnu tačkicu. Pokušao sam da joj objasnim da to ne možemo izbeći, ali nije se dala", rekao je Luka i dodao da problemi s tom gospođom nisu završili na "crnoj tačkici":

"Uzela je račun i nakon što ga je proučila, počela da viče kako je pravim glupom. Pristojno sam pitao u čemu je problem, a ona mi je prstom pokazala na moje ime pod "dostavljač": "Vidite, to je pica za nekog drugog pa ste je sad meni uvalili! Tu treba da stoji moje ime, ne znam ja ko je taj Luka."

Objasnio sam joj da sam ja Luka i da častim obe pice.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Pun kufer, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track