Najnovije vesti

AKO IMATE OVA 3 BROJA U DATUMU ROĐENJA IMATE ZAŠTITU UNIVERZUMA! Simboli su dobre sudbine, sve što poželite to će vam se OSTVARITI
Foto: Profimedia

numerologija

AKO IMATE OVA 3 BROJA U DATUMU ROĐENJA IMATE ZAŠTITU UNIVERZUMA! Simboli su dobre sudbine, sve što poželite to će vam se OSTVARITI

Zanimljivosti

U numerologiji svaki broj ima posebno značenje, ali se posebno ističu tri broja koja imaju najmoćniju energiju i simbol su dobre sudbine.

Reč je o brojevima 11, 22 i 33. Ukoliko neke od glavnih brojeva imate u svom datumu rođenja, odnosno ako se u vašem datumu rođenja pojavljujuju dve jedinice, dvojke ili trojke, imate posebnu zaštitu od Univerzuma prema tumačenju numerologa.

Naročito uspešan za vas će biti period do kraja ove godine. Uspehe ćete nizati na svim poljima. Zvezde će vam biti naklonjene, a sve što poželite, to ćete i ostvariti.

Evo kakvu simboliku imaju ovi moćni astro brojevi:

Broj 11

Imaju izraženu intuiciju i duhovnu svest. Osetljivi su, čula su im izoštrena i poseduju razvijenu empatiju i prirodnu inteligenciju. Broj 11 je simbol velike moći - mentalne i fizičke. Nosioci ovog broja najčešće su stare duše koje se sa mudrošću bore sa izazovima. Njihove najveće vrline su poštovanje, empatija, razumevanje problema i uspešno rešavanje, stabilnost, osećaj za uspeh i sposobnost kreiranja kvalitetnih odnosa.

Broj 22

Lako primenjuju stečena znanja u praksi, pa su ovo uglavnom vrlo uspešne i cenjene osobe. Imaju izrazito samopoštovanje, prirodnu inteligenciju i liderske sposobnosti. Veliki su vizionari i kreatori sjajnih ideja. U ljubavi se posvećuju potpuno - posvećeni su, iskreni i znaju kakod a reše konflikte.

Broj 33

Predstavlja broj savršene ravnoteže i imaju ga izuzetno hrabre i ambiciozne osobe. Za njih ne postoje nerešive prepreke, a svaki put je šansa za novi uspeh. Ponekad mogu delovati hladno, ali oni su zapravo izuzetno emotivne osobe koje će vam u život doneti kreativnost, radost i entuzijazam. U ljubavi sa osobom sa brojem 33 uspostavlja se poštovanje i potpuna harmonija.

brojevi
foto: Profimedia

kurir.rs/glossy

Bonus video:

Kurir dnevni horoskop za 21.06.2021.
02:32

Kurir dnevni horoskop za 21.06.2021.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja