OVA PROFESIJA IMA NAJVIŠE S*KSA: Istraživanje pokazalo ŠOK DETALJE! Nikad ne biste pogodili ko doživi NAJVIŠE ORGAZAMA nedeljno
Foto: shutterstock

REZULTATI STUDIJE

OVA PROFESIJA IMA NAJVIŠE S*KSA: Istraživanje pokazalo ŠOK DETALJE! Nikad ne biste pogodili ko doživi NAJVIŠE ORGAZAMA nedeljno

Zanimljivosti -

Novo istraživanje sprovedeno u Ujedinjenom Kraljevstvu pokazalo je da neki ljubavnici imaju daleko veću verovatnoću da će doživeti orgazam tokom seksa nego drugi, dok jedan od dvadeset nikada ne doživi orgazam, prenosi Sustain Health.

Studija koju su sproveli stručnjaci za krevete i dušeke, Bed SOS, otkrila je da gotovo jedna od deset žena nikada ne doživi orgazam, uprkos tome što imaju seks u proseku 3,2 puta nedeljno.

seks, hrana, krevet, par, ljubav, veza
foto: Profimedia

Međutim, 98 odsto muškaraca doživljava orgazam barem jednom nedeljno i imaju prosečnu stopu od 3,7 puta, što znači više od jednom po sesiji. Istraživanjem su identifikovane i profesije koje najčešće imaju seks, a koje najređe.

Dok oni koji rade u zdravstvu najviše imaju seks svake nedelje (3,6 puta nedeljno), medijski i marketinški stručnjaci najmanje vode ljubav (2,7 puta nedeljno). Zanimljivo je da najviše seksa imaju umetnici i dizajneri (4,1).

Profesije u kojima svake nedelje ima najviše seksa su:

par, brak, krevet, seks, muž i žena, ljubav
foto: Profimedia
  • Zdravstveni radnici, npr. lekar, zubar, medicinska sestra (3,7 puta)
  • Finansije (3,6 puta)
  • Ljudski resursi/ Zapošljavanje (3,5 puta)
  • IT (3,4 puta)
  • Maloprodajni radnici (3,3 puta)

Stručnjaci otkrili dan i sat: Ovo je najbolje vrijeme u nedelji za seks!

Uprkos tome što nemaju toliko seksa kao druge profesije, umetnici i dizajneri u proseku dožive 4,4 orgazma nedeljno, što je gotovo 1,5 puta više od svake profesije.

Seks
foto: Profimedia

Pet profesija koje imaju najviše orgazama nedeljno su:

  • Umetnici/ dizajneri (4,4 puta)
  • Vodoinstalater/električar (3,1 puta)
  • Računovođe (3,6 puta)
  • Maloprodajni radnici (3,4 puta)
  • IT (3,3 puta)

Studije su pokazale da je 80 odsto žena odglumilo orgazam, što znači da mnoge ne dobijaju neverovatne zdravstvene dobrobiti koje iz njih proizlaze. Orgazmi mogu da ublaže stres i oslobode se napetosti, a takođe pomažu pri spavanju, što može da bude izuzetno korisno za one koji imaju problema poput nesanice. Ostale dobrobiti uključuju ublažavanje boli, zahvaljujući otpuštanju endorfina, stimulaciji mozga i mlađem izgledu. (Kurir.rs)

Bonus video:

04:22

ĆUTE I TRPE! PREKO 20 % ŽENA OSEĆA BOL TOKOM SEKSUALNOG ODNOSA! Retko kad doživljavaju orgazam EVO KOJI SU NAJČEŠĆI RAZLOZI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track