3 PITANJA OTKRIVAJU DA LI STE GENIJALNI! Test inteligencije koji DELUJE LAKO! Za tren oka ćete POGREŠITI: Malo ko može da ga reši!
Foto: Profimedia

3 pitanja otkrivaju da li ste genijalni

3 PITANJA OTKRIVAJU DA LI STE GENIJALNI! Test inteligencije koji DELUJE LAKO! Za tren oka ćete POGREŠITI: Malo ko može da ga reši!

Zanimljivosti -

Odgovori:

Internet, Ljudi, Džordž, Ana, Mozgalica, Odgovor, Zagonetka, Džek, Zbunila, 80, Odsto, Pogrešan, Ože
foto: Profimedia
  1. 5 centi. Ako ste rekli da je odgovor 10 centi, pogrešili ste, ali za utehu je da ste većini! Međutim, kada bi to bio tačan odgovor, palica i lopta bi koštali 1,20 dolara, a ne 1,10 dolara. S druge strane, loptica od 5 centi i palica po ceni od 1,05 dolara (što je za 1 dolar više od 5 centi) ukupno bi koštali 1,10 dolara.
  2. 5 minuta. Iako ste možda odgovorili 100 minuta, takođe ste u većini. Pošto pitanje otkriva da je jednoj mašini potrebno 5 minuta da napravi 1 deo, vreme se ne menja bez obzira na to što je na raspologanju 100 mašina.
  3. 47 dana. Većina odmah zaključi da je tačan odgovor 24 dana. Ali zapamtite - pošto se površina jezera prekrivena lokvanjima udvostručuje svakog dana, deo koji pokriva polovinu jezera bi ga u potpunosti pokrio za samo jedan dodatni dan. Oduzmite jedan dan od 48 dana i šta dobijate? 47 dana.

(Kurir.rs/Mondo)

Bonus video:

01:47

ISTRAŽIVANJE: Zbog čega neki ljudi nemaju nikakve simptome?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track