LETELA 14 SATI DA POSETI DEČKA, A KAD JE STIGLA PAKAO! Internet GORI zbog njegove reakcije na njen dolazak: Ovo je BOLNO gledati!
Foto: James Hancock / Alamy / Alamy / Profimedia

TUGA

LETELA 14 SATI DA POSETI DEČKA, A KAD JE STIGLA PAKAO! Internet GORI zbog njegove reakcije na njen dolazak: Ovo je BOLNO gledati!

Žena -

Američka košarkašica Lorin Mapusua pod pritiskom je korisnika društvenih mreža,jer je svi nagovaraju da napusti dečka.

Naime, Lorin je upravo na TikToku pokazala da je prešla više od devet hiljada kilometara da bi ga iznenadila i poljubila, ali i da je mrzeo da ustane iz kreveta čak i ako je zagrli.

Očekivano, mnogi su zaključili da mu uopšte nije drago što je vidi, a neki nisu ni pomislili da je sigurno već neko vreme zaljubljen u nekog drugog.

„Ovo je bilo bolno gledati“; „Hej, i moj muž ti govori da moraš da ga ostaviš“; „Devojko, moj muž sa kojim sam u vezi više od 20 godina izgleda srećnije nakon što se vratim iz prodavnice". Ovo su bile samo neke od poruka koje su dočekale Lorin u komentarima snimka, ali je uz snimak, ipak, okačila pesmu Eli Gulding „Still Falling For You”.

@laurynmapusua Reply to @fonosekona If your right, my bf has some explaining to do ? #longdistancerelationship #surprise #fyp #viral ♬ original sound - Lauryn Mapusua

Inače, Lorin je u Švedsku pratio njen najbolji drug iz detinjstva, koji je sve snimao, a kada su ga videli, mnogi tiktokeri su joj rekli da je upravo on čovek koji joj je zaista potreban.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:21

POTPUNO NEOČEKIVANO Popularna pop pevačica želi da obradi Karleušine pesme A ONDA PORUČILA JELENI: AKO VIDIŠ OVO...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track