Najnovije vesti

NOVI OBRT U ISTRAZI UBISTVA LANE BIJEDIĆ: Tužilaštvo se oglasilo šokantnim saopštenjem, evo zašto više neće komentarisati istragu (VIDEO)
Foto: Printscreen Facebook, Profimedia

problem

NOVI OBRT U ISTRAZI UBISTVA LANE BIJEDIĆ: Tužilaštvo se oglasilo šokantnim saopštenjem, evo zašto više neće komentarisati istragu (VIDEO)

Bosna i Hercegovina

Zbog pogrešnih interpretacija, te zloupotrebe neformalnih razgovora, želim vas obavestiti o tome da Tužilaštvo Zapadno-hercegovačkog kantona do daljnjeg neće davati izjave odnosno informacije u slučaju pronalaska tela Lane Bijedić iz Mostara.

Rekao je to Josip Aničić, postupajući tužilac u ovom slučaju.

"Nanosi se ogromna šteta u istraživanju ovog slučaja i stvara se pogrešna percepcija u javnosti koja je ionako uznemirena ovim događajem. O ovom slučaju ćemo obavestiti javnost kada Tužilaštvo bude smatralo da je vrede. Mogu potvrditi da sve policijske agencije u BiH koje su uključene u ovaj slučaj ulažu maksimalne napore da se reši ovaj slučaj", rekao je Aničić.

Dvanaest dana od ubistva Lane Bijedić ubica je još na slobodi, ali veštačanja automobila koji se povezuju s tim svirepim zločinom mogla bi otkriti njegov identitet.

Policija je locirala dva sumnjiva automobila te će se danas uz prisustvo vlasnika obaviti veštačenje, piše Klix. Reč je o vozilima BMW i Fiat koja se povezuju s jednom osobom koja je te kobne nedelje u jednom selu pored Ljubuškog zamenila svoj BMW za Fiat.

Devetnaestogodišnja Lana pronađena je mrtva u reci Studenčici kod Ljubuškog.

Kurir.rs/Klix.ba

Foto: Printscreen Facebook, Profimedia

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...