GRADONAČELNIK BANJALUKE DIREKTAN POSLE SKANDALA: Stanivuković se oglasio nakon što je Dodik izvređao porodicu SRPSKOG TENISERA
Foto: Damir Dervišagić, Beta Milos Miskov, AP Kamran Jebreili

reakcija

GRADONAČELNIK BANJALUKE DIREKTAN POSLE SKANDALA: Stanivuković se oglasio nakon što je Dodik izvređao porodicu SRPSKOG TENISERA

Bosna i Hercegovina -

Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, oglasio se nakon snimka na kome predsednik Republike Srpske Milorad Dodik vređa porodicu tenisera Novaka Đokovića pred početak emsije na RTS-u.

Dodik je komentarišući organizaciju turnira Srpska open, koji je nedavno održan u Banja Luci, rekao da su Đokovići "teški" i nazvao ih "ciganijom".

- Mogu ti reći da su Đokovići teški u p*čku materinu... Uf... Naši ljudi to doživljavaju na emociju, a kada uđeš u posao auuu... Ciganija poprilična, mogu ti reći… Oni saradnici njegovi... - rekao je Dodik u razgovoru sa novinarom Gorislavom Papićem pred početak emisije "Oko".

Povodom skandala oglasio se i gradonačelnik Banjaluke.

- Mogu reći da smo zajedničkim snagama uradili značajan i važan događaj. Saradnja je bila kvalitetna i nadam se da će se u budućnosti to nastaviti. Događaj je toliko značajan i važan i svako od nas je dao svaki pedalj sebe da želim da taj događaj ostane u duhu toga. Nadam se da će se naša nasvetlija porodica Đokovića izdići iznad svega toga i da ćemo gledati u budućnost i da Srpska open treba u Banjaluci da ima budućnost. Naravno, određeni komentari koji ne dolikuju samoj situaciji, nas na ovom putu ne mogu pokolebati - rekao je Stanivuković na K1.

Dodao je da niko nema pravo da emituje nešto što nije deo programa.

- Činjenica je da postoje nekad izjave koje su nesmotrene, naravno i namere pojedinih, odakle to vetar duva. Inače, koliko ja znam, vi znate da sam ja pre ove emisije sa vama razgovarao, ali nema niko pravo da to pusti u etar. To nije deo programa - rekao je Stanivuković.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja