PROCURILI NOVI ŠOK DETALJI MIKINIH METODA! Ko navija za Zvezdu OVO mu je bila kazna! BOLESNO
Foto: Dado Đilas

JEZIVO

PROCURILI NOVI ŠOK DETALJI MIKINIH METODA! Ko navija za Zvezdu OVO mu je bila kazna! BOLESNO

Fudbal -

Miroslav Aleksić i dalje je glavna tema svih medija, a neizbežan je bio i u sportskoj rubrici zbog jednog uslova koji je svojim učenicima uveo, da moraju da navijaju za OFK Beograd.

Zbog toga je reagovao i OFK Beograd zvaničnim saopštenjem u kom se ogradio od Aleksića.

Izjavu u Višem javnom tužilaštvu o ovom slučaju danas je dala glumica Iva Ilinčić i tako ohrabrila ostale devojke da se suoče sa njim pred sudom. Dan ranije, svoju izjavu dala je i glumica Milena Radulović koja je izjavom za medije i pokrenula ceo ovaj slučaj. Inače, samo saslušanje trajalo je pet sati, a danima veliku pažnju privlači i niz pravila koja je Aleksić uveo kao učitelj deci.

Miroslav Mika Aleksić
foto: Dado Đilas

Jedno od pravila bilo je da se navija za OFK Beograd, a ovih dana, glumica Đurđina Radić navela je da je u pitanju bio Obilić. Iako je Aleksić bio blizak Željku Ražnatoviću Arkanu, koji je svojevremeno vodio Obilić, ipak je u pitanju samo klub sa Karaburme, o čemu je govorio jedan od bivših učenika njegove škole, koji je želeo da ostane anoniman.

Jedno od pravila grupe bilo je da mora da se navija za OFK Beograd, ne sećam se sad tačno zbog čega. U svakom slučaju, još na audiciji za prijem u školu, ispitivao je naročito muškarce za koga navijaju. Naravno, većina se zeznula, jer retko ko je navijao za romantičare, mada je bilo nekih izuzetaka. Tada me je prvi put poslao na umivanje, kada sam odgovorio da navijam za Zvezdu. Naravno, niti je umivanje, niti je pravilo uticalo da promenim svoje navijačko opredeljenje”, kaže njegov učenik za jedan beogradski mediji.

OFK Beograd
foto: Starsport©

Nije bilo uopšte reči o Obiliću tokom njegovog boravka u školi, ali jeste povremeno spominjao Arkana.

O druženju sa Arkanom nije mnogo pričao, mada jeste spominjao kako je išao sa njim po ratištu i snimao delovanje njegove jedinice – Srpske dobrovoljačke garde. Pričao je o tome sa velikom energijom, ali i sa nekom tugom kada bi pričao o tome što su na kraju sve te trake uništene. Kasnije smo saznali da ih je sam uništio kada je oko Arkana počeo da se steže obruč i kada se povela priča da bi mogao da bude isporučen Haškom tribunalu”, dodao je on u izjavi za jedan beogradski mediji.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track