Najnovije vesti

ANA JE BILA LALATOVIĆEVA LJUBAV IZ MLADALAČKIH DANA! Njena SMRT je Nenadu TEŠKO PALA: Kada sam čuo, samo što se nisam onesvestio!
Foto: Nebojša Mandić, Kurir Televizija

VELIKA TUGA

ANA JE BILA LALATOVIĆEVA LJUBAV IZ MLADALAČKIH DANA! Njena SMRT je Nenadu TEŠKO PALA: Kada sam čuo, samo što se nisam onesvestio!

Fudbal
08:33h

Vest o iznenadnoj smrti Ane Bulatović mnoge je ostavila u šoku...

Jedan od onih koja je pogodila vest da je Ana Bulatović, ćerka nekadašnjeg čelnika FS SCG Branka Bulatovića, iznenada preminula je i srpski fudbalski trener Nenad Lalatović.

On je u ispovesti za Kurir otkrio da je Ana bila njegova ljubav iz mladih dana.

"Kada sam saznao da je Ana preminula, skoro sam se onesvestio! Zvali su me prijatelji u 8.00 sati ujutro da mi saopšte tužnu vest. Ana je bila čovek u pravom smislu te reči. Toliko velika, iskrena i dobra, da je zaslužila da živi 120 godina. Osobe sa tako dobrom dušom retko se rađaju", kroz suze je izustio Nenad Lalatović.

Nenad Lalatović, Ana Bulatović
foto: Nebojša Mandić, Kurir Televizija

Njih dvoje bili su u emotivnoj vezi dok je Lalatović bio fudbaler, a posle su ostali u prijateljskim odnosima.

- Kada sam otišao u Šahtjor, Ana je krenula sa mnom. Tada mi je bila devojka i živeli smo zajedno u Donjecku. O Ani mogu da kažem samo sve najbolje. U mladosti sam je mnogo voleo, najviše posle moje bivše supruge Ive koja mi je rodila troje dece - pričao je Nenad Lalatović sa suzama u očima i setom u glasu:

porodica bulatović na komemoraciji posle smrti branka bulatovića
porodica bulatović na komemoraciji posle smrti branka bulatovićafoto: Starsport©

- Ana je bila moja velika ljubav iz mladalačkih dana. Odrasla je na Dorćolu, kao i ja. Družili smo se kao deca, posle smo se zavoleli i zabavljali se. Svi patimo za Anom. Ona je bila anđeo sa prelepim krupnim očima. Hvata me jeza dok pričam o njoj, jer je bila deo mog života jedno vreme. Poslednje tri godine nismo imali kontakt, bila je u vezi, svako od nas je imao svoj život.

Ana mnogo patila za ocem Brankom

Nenad Lalatović otkriva za Kurir koliko je Ana Bulatović bila vezana za svog oca Branka Batu Bulatovića, koji je ubijen 26. marta 2004. na stepeništu zgrade FSS na Terazijama.

- Dobro znam koliko je Ani teško pala smrt oca. Plakala je i patila mnogo za njim. Batina smrt ostavila je velike posledice na nju. Mnogo ju je bolelo što ubistvo njenog oca nikada nije rasvetljeno. Otišla je gore kod njega... Znam da je sada srećna sa svojim ocem. Bata Bulatović bio je jedan od retkih ljudi koji je svima hteo da pomogne.

Branko Bulatović
foto: Starsport©

Lalatović izjavio saučešće skrhanoj porodici

Nenad Lalatović kaže da se čuo sa Aninom majkom i bratom:

- Izjavio sam saučešće njenoj majci Bilji i bratu Bakiju. Znam koliko im je teško. Posebno majci Bilji koja je izgubila svoju princezu. Velika je to tragedija.

ana, biljana i blažo bulatović na komemoraciji branku bulatoviću
ana, biljana i blažo bulatović na komemoraciji branku bulatovićufoto: Starsport©

Na kraju, Nenad Lalatović odao je počast Ani Bulatović:

- Neka počiva u miru i neka zna da će uvek biti u mom srcu, dok sam živ!

Kurir sport/A. Radonić

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track