jedan JE NOLE!

OVO JE TOTALNI HIT! Novinari „krivi“ za Novakov nastup u Dubaiju!

Tenis -

Naš šampion se šalio sa predstavnicima sedme sile iz Srbije posle meča – otkrivamo šta je „poremetilo“ Novaka na današnjem treningu za meč sa Monfisom

Za Kurir iz Dubaija - Vuk Brajović!

Šala i zezanje „vrcali“ su među članovima „srpske teniske delegacije“ u media centru turnira u Dubaiju posle završene konferencije Novaka Đokovića na engleskom jeziku.

Još uvek pod utiskom neverovatnog meča i neizvesnosti koja je obeležila kraj drugog seta, srpski mediji su krenuli skoro bez reči u uobičajenu šetnju sa Novakom ka sobi za dopunsku pres-konferenciju na našem jeziku, samo da bi shvatili da – posle svega doživljenog, preživljenog i čutog – zapravo i nemaju šta da ga pitaju.

foto: EPA/ALI HAIDER

„„Nole, da li bi želeo da kažeš išta više na srpskom – osim ovog „Idemoooo breee!!!“?““pitali smo ga – aludirajući na ispis na kameri posle meča, nadajući se da će mu odgovor biti negativan.

Novak se nasmejao, na momenat razmislio, onda rekao: „Ima!“ i viknuo: „Tooooooo!!!“

„Nole, izvini molim te, ali sad shvatamo da si ti pokvario svoj udarac gledajući naš „trening“ na terenu do tvog danas...“ usledio je komentar kolege Veličkovića, propraćen smehom i unakrsnim grljenjem – kao da je zajedno proživljena neka prirodna katastrofa. „Pa daaaa, sad je sve jasno šta se večeras desilo sa mnom...“ nadovezao se na šalu Novak, čiji se trening od 5 sati popodne odigravao na terenu pored onog na kome su dopisnici iz Srbije sa promenljivim uspehom „prebacivali neku“, uglavnom uz obilje promašaja i po koju „sportsku psovku“ autora ovih redova.

„E, da sam uspeo češće da odigram onaj tvoj lob na mreži, do svega ovoga ne bi došlo...“ odgovorio mu je Novak, i time stavio tačku na najlepši mogući kraj koji je ova drama nad dramama mogla da ima večeras u Dubaiju.

Kurir sport / Vuk Brajović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track