IZ ŠOK-SOBE U PRAVI LUKSUZ: Nećete verovati gde Darko Lazić nastavlja oporavak
Foto: Dragana Udovičić, Kurir

PEVAČU SVE BOLJE

IZ ŠOK-SOBE U PRAVI LUKSUZ: Nećete verovati gde Darko Lazić nastavlja oporavak

Stars -

Darko Lazić, koji se 21 dan nalazi na Intenzivnoj nezi u KBC Zemun, posle teške saobraćajne nesreće, prema Kurirovom izvoru iz bolnice, oseća se bolje i uskoro bi trebalo da napusti šok-sobu.

"Darko bi za desetak dana trebalo da bude prebačen sa intenzivne nege u apartman. Posle izlaska iz bolnice, porodica planira da ga pošalje u banju zbog oporavka noge i razmišljaju da to bude neka banja u inostranstu", rekao je izvor iz bolnice.

Pevačevi roditelji svaki dan dolaze u posetu sinu, ujutro i pre podne. I jutros su bili, ali ovaj put bez verenice Marine.

Podsetimo, Lazić je doživeo stravičnu saobraćajnu nesreću 23. oktobra, kada je njegov automobil sleteo sa puta u njivu i prevrnuo se na krov.

Darko je tri dana proveo u veštačkoj komi zbog teških povreda, usledele su operacije izvađena mu je slezina i tako je zaustavljeno unutrašnje krvarenje. Iz plućne maramice lekari su mu izvukli dva litra krvi, a posle dve nedelje provedene u KBC Zemun, lekarski tim doneo je odluku da je Darko spreman za najkritičniji zahvat - operaciju noge, kada su mu ugradili veštački kuk, kao i klin na butnoj kosti. Intervencija je trajala šest sati. Uz to, pevač se bori i sa apstinencijalnom krizom.

kurir.rs/N.M/PDV/Foto Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja