PRIJA PRE UDAJE ZA FILIPA ŽIVELA JE U STANU OD 100 KVADRATA: U nekretninu na Voždovcu ulaže 20.000 €! Sve luksuzno i novo, a evo kome želi da ga IZDA za nekoliko hiljada €!
Foto: Printscreen

Biznis

PRIJA PRE UDAJE ZA FILIPA ŽIVELA JE U STANU OD 100 KVADRATA: U nekretninu na Voždovcu ulaže 20.000 €! Sve luksuzno i novo, a evo kome želi da ga IZDA za nekoliko hiljada €!

Stars -

Aleksandra Prijović i njen suprug Filip Živojinović uselili su se krajem prošle godine u novu kuću na Bežanijskoj kosi, pevačica je rešila da svoj devojački stan u kojem je do udaje živela sa sadašnjim suprugom renovira i izdaje.

Naime, kako saznajemo od izvora bliskog pevačici, stan od 100 kvadrata koji se nalazi na Voždovcu uveliko se renovira.

foto: Printscreen/Instagram

Delovi starog nameštaja, razbacane najlonske kese i kartonske kutije ispred stana jasno su pokazali da su radovi u toku, a Aleksandra namerava navodno da u renoviranje uloži 20.000 evra.

- Prija je pre pet godina kupila stan od 100 kvadrata na Voždovcu u koji se Filip uselio ubrzo nakon što su počeli da se zabavljaju. Tu su proveli najlepše trenutke kao zaljubljeni par, a u tom stanu su ostali da žive sve dok se nisu preselili u vilu na Bežanijskoj kosi - počinje priču izvor blizak pevačici i navodi da je Aleksandra najpre planirala da stan na Voždovcu proda i da taj novac uloži u karijeru.

- Međutim, umesto da ga proda, Aleksandra je rešila da stan potpuno renovira, a potom i da ga iznajmljuje za nekoliko hiljada evra mesečno. U planu joj je kompletna rekonstrukcija stana, te će osim novog nameštaja i nove bele tehnike, majstori raditi gipsane radove na stanu, novu rasvetu, novu keramiku u kuhinji i kupatilu, a planira i da potpuno promeni izgled pojedinih prostorija.

Plan joj je da od pristojnog doma u kojem je živela sa Filipom napravi deluks stan, kako bi mogla da ga izdaje strancima, brokerima, diplomatama, bankarima...- kaže izvor i objašnjava koliko pevačica treba da uloži u renoviranje stana.

- Aleksandra je odredila okvirni budžet od 20.000 evra, a ta cifra nije nimalo preterana, budući da zamena kompletne keramike samo u kupatilu može da košta nekoliko hiljada evra. Prija će angažovati firmu koja joj je renovirala kuću na Bežanijskoj kosi da joj renoviraju i stan jer je s njima imala odličnu saradnju. Oni su ispoštovali sve rokove koje im je Aleksandra dala i budući da planira da od stana napravi luksuzni dom, odgovara joj i to što zna da izvođači radova koristiti najkvalitetnije materijale i najsavremenije metode izrade. Ipak, neće celi posao pasti na Aleksandru jer će Filip preuzeti na sebe da nadgleda radove, ne bi li sve u što kraćem roku završili - priča izvor i dodaje da bračni planira da u svoju imovinsku kartu upišu još nekretnina.

Živojinovići keširali pola miliona za kuću

Dom u kojem sada žive, Filip i Aleksandra su kupili za 530.000 evra.

- Filipu i Aleksandri kuću prodao građevinac koji ju je kupio od bivšeg vlasnika. Tom prvom vlasniku je valjda bio potreban novac, pa je žurio s prodajom i građevincu je prodao kuću ispod cene, za 200.000 evra. Ovaj ju je nakon samo dva meseca renoviranja prodao Aleksandri i Filipu za 530.000 evra - ispričao je komšija Živojinovića.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Alo/foto Pritnscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track